Actualitate

Alina Ceușan a născut un băiețel

A născut un băiețel și e cea mai fericită mamă din lume. Aceasta a adus pe lume un băiat superb, pe care l-au botezat pe nume Tisha.

S-a chinuit 12 ore să nască și a adus pe lume un băiețel superb. Alina Ceușan e mândră nevoie mare de fiul ei.

Alina Ceușan a născut un băiețel

A născut un băiețel frumos, după ce a avut o naștere foarte grea. Alina Ceușan a și postat primele fotografii cu micuțul ei. Acum, e cu adevărat o femeie împlinită. “Douăsprezece ore de muncă, 1 oră de împingere. Rezultatul: bebeluș Rock Tisha 15.09.2020, 4:44. Primele mele cuvinte către el: „Deci tu ai fost în tot acest timp înăuntru”, a declarat tânăra mămică pe contul de socializare.

Și-a anunțat fanii în luna februarie că e însărcinată

Potrivit a1.ro, chiar dacă este încă slăbită după o naștere atât de grea, Alina Ceușan n-a putut să reziste și a postat primele fotografii cu copilul. Ea și-a anunța fanii în luna februarie că este însărcinată. „Raul, avem un copil, this is real’ (râde), vom spune, uitându-ne la el. La el? Da, e băiețel. Cred că având în vedere faptul că vom avea un băiat e foarte important să fie acolo și să poată lua exemplu de la el în toate cele. (…)

Raul este un bărbat complet și atât de bine crescut și de charismatic, priceput la toate, și totuși cu o viziune artistică, încât mi-aș dori să ia tot ce-i mai bun de la el. Vor fi câteva luni de vis în care vom sta doar noi și cei apropiați nouă acasă cu el, că va fi o perioadă frumoasă de tranziție de la „te așteptăm” la „ești aici”, a mărturisit aceasta pentru Elle. Alina și iubitul său, Raul Tisa, s-au căsătorit anul trecut. Cei doi au uimit România cu nunta pe care au făcut-o la Castelul Banffy de la Bontida. Sunt împreună de opt ani, iar în acest moment fac o familie cu adevărat specială.

 

Tags
Close