Actualitate

Alexandru Arșinel, internat de urgență în spital. Ce a pățit actorul

Problemele par să nu se mai termine pentru Alexandru Arșinel. Celebrul actor a fost internat de urgență în spital. Ce a pățit vedeta.

A fost de urgență internat în spital. Ce a pățit Alexandru Arșinel, unul dintre cei mai iubiți artiști ai României.

Alexandru Arșinel, internat de urgență în spital. Ce a pățit actorul

Potrivit RomaniaTV, marele actor Alexandru Arșinel s-a internat de urgență în spital. Acesta a suferit o intervenţie chirurgicală la ochi, din cauza problemelor de vedere pe care le avea. A fost nevoie să i se schimbe cristalinul. În acest moment, sursele spun că este îngrijit de medicul la fel de celebru, Monica Pop.

Suferă de diabet

O altă mare problemă pe care o are Alexandru Arșinel este diabetul. Acesta e motivul pentru care e extrem de atent la preparatele pe care le consumă. ”Mâncăm şi cumpărăm la fel ca înainte. Mai o mămăliguţă cu lapte, un grătar, un peşte. Noi avem multe conserve de bulion încă de vara trecută. Sora mea de la Dolhasca ne-a trimis tot felul de dulceţuri gustoase. Din păcate, trebuie să am grijă la dulciuri, din cauza diabetului” , a declarat Alexandru Arșinel.

Actorul a mărturisit că îi lipsește enorm scena

Din cauza epidemiei de coronavirus, toți actorii suferă că nu mai pot urca pe scenă. Alexandru Arșinel a mărturisit că repetă textele chiar și atunci când este acasă.

” Sunt afectat ca miliardele de persoane afectate de acest virus. Sunt afectat pentru că a infectat prieteni și o rudă de la Suceava, care a murit în condițiile acelea. Nu știu ce s-a întâmplat, a dat năvala virusul acolo. Este extrem de trist. (…) În perioada asta îmi lipseşte scena, îmi lipseşte să îi fac pe oameni să râdă. Chiar dacă stăm acasă, mai stând la o masă, mai stând în sufragerie, ţi se întâmplă să mai repeţi un text. Să îţi vină în minte replici. Există iubire în orice formă, ataşament şi sentimente. Și nu ai cum să te detaşezi de pasiunile cu care ai crescut” , a declarat fantasticul actor.

 

 

Tags
Close