Actualitate

Adda a fost internată de urgență

Una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi, Adda, a fost internată de urgență în spital. Ce se întâmplă cu artista

S-a fotografiat în timp ce era pe patul de spital cu perfuzii în mână. A fost internată de urgență.

Adda a fost internată de urgență

O alergie i-a dat viața peste cap cântăreței Adda, care a ajuns pe patul de spital. Cântăreața a postat un mesaj în care spune că a avut probleme cu respirația, iar pe piele i-au apărut erupții.  “Am plecat acum de la spital și merg la un alergolog. Ideea e că am stat toată noaptea la ugențe și azi am revenit, pentru că pe lângă faptul că am avut erupții pe tot corpul, am început să respir foarte greu, să mi se umfle limba și să simt în gât ca și cum aș avea ceva acolo care mă ține și nu pot să respir. (…) Am fost la alergolog. Așa doctor mișto nu am întâlnit demult. 99% s-a depistat cauza. De la o pastilă aparent inofensivă, pe care am luat-o acum 6 zile pentru prima oară în viața mea, care, din păcate, provoacă reacții violente și după 5-7 zile de la utilizare. Va fi bine! Cu tratament! Mulțumesc de griji!’, a adăugat ea.

O pastilă a fost vinovată

Totodată, Adda le-a spus fanilor că este posibil ca o pastilă să-i fi provocat această alergie.  “Alergia bat-o vina! Problema e că nu știu de la ce…”, a fost mesajul postat de Adda. Sănătate multă, draga mea!/ Trebuie să ai grijă. Nu e de joacă.  Îmi pare rău, alergiile astea. Se pune perfuzie la alergie? Exista un test anume pentru toate alergiile posibile”, sunt câteva dintre reacții.

Trăiește o poveste de dragoste ca-n povești cu Cătălin

Cât privește relația cu soțul său, Adda a spus că trăiește o poveste frumoasă cu soțul său.  „Eu și Cătălin avem o poveste de dragoste cu un strop sau mai bine zis, cu un butoi mare de nebunie. Ne rezolvăm problemele pe moment, chiar dacă ne certăm. Suntem două pietre tari și suntem foarte încapățânați. Ceea ce contează este că nu ținem supărarea! Avem niște reguli – ne certăm, discutăm, ne pupăm și ne împăcăm. Nu există să dormim separat sau supărați sau să nu vorbim deloc. Oamenii pot vorbi, nu-i putem opri, nici nu încercăm. Noi suntem foarte fericiți cu iubirea noastră, suntem mândri că avem o dragoste atipică, cum ar putea spune unii, însă noi știm cel mai bine ce se află în inimile noastre și atât contează, cel puțin pentru noi doi.’, a declarat Adda pentru viva.ro.

 

Tags
Close