Actualitate

A murit unul dintre cei mai influenți interlopi ai României. Prietenii cer răzbunare pentru Emi Pian

Tragedie în lumea interlopă din România. Unul dintre cei mai influenți interlopi ai României, Emi Pian s-a stins. Când a aflat că i-a murit copilul, tatăl lui Emi Pian a făcut infarct.

Unul dintre cei mai influenți interlopi ai României, Emi Pian, a trecut la cele veșnice. A fost executat în stil mafiot. La scurt timp, a făcut infarct și tatăl său.

A murit unul dintre cei mai influenți interlopi ai României. Emi Pian a făcut infarct

Doliu în lumea interlopilor din România. Unul dintre cei mai influenți interlopi, liderul clanului Duduianu, a trecut la cele veșnice. Emi Pian a fost executat într-o răfuială care a avut loc în sectorul 6. Se pare că acesta ar fi fost omorât de băiatul lui Napi, un alt interlop cunoscut din România.

Duduienii sunt unul dintre cele mai de temut clanuri din România

Anul trecut, tot în luna august, mai mulți membrii ai clanului Duduiau s-au bătut cu furci și topoare chiar în curtea Spitalului Floreasca din Capitală. Clanul Duduianu este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai de temut clanuri din România. Autoritățile spun că activitatea lor se bazează pe cămătărie, șantaj, trafic de droguri dar și proxenetism.

Prietenii cer răzbunare

La scurt timp după ce a aflat că i-a fost omorât băiatul, tatăl lui Pian a făcut infarct. Imediat ce s-a aflat că Pian a plecat la cele veșnice, pe rețelele de socializare au început să curgă mesaje de durere: „A murit șefu României, Emi Pian. Dumnezeu să-l ierte”, „Unchiul meu, mândria noastră, valoarea României. Emi Pian”, „A fost omorât frățioru nostrum. Nu rămâne așa”.

Există pe facebook și ultimul mesaj al lui Pian, înainte de trecerea sa în neființă: „Frățioru meu, viața mea, Drăghici Îonuț vtm❤️😘”. Acesta a fost însoțit de o fotografie în care Pian apare însoțit de mai multe persoane. Ultimele imagini în care Emi Pian apare în viață sunt de la o petrecere. Acolo au cântat maneliști cunoscuți precum Florin Salam şi Costel Biju.

 

Tags
Close