utile

De unde a avut atâția bani? Ce sumă enormă a cheltuit băiatul lui Marian Ionescu pe droguri într-un an

Toată lumea a rămas șocată când s-a aflat câți bani a cheltuit fiul lui Marian Ionescu pe droguri. Liderul trupei Direcția 5 e distrus.

Carmin, fiul lui Marian Ionescu de la Direcția 5 nu mai are scăpare. Într-un singur an, a cheltuit pe droguri 60.000 de euro.

De unde a avut atâția bani? Ce sumă enormă a cheltuit băiatul lui Marian Ionescu pe droguri într-un an

În 2018, Carmin, fiul lui Marian Ionescu de la Direcția 5 a fost implicat într-un dosar de mare amploare privind consumul de droguri. Ulterior, s-a aflat că într-un singur an, acesta a dat nu mai puțin de 60.000 de euro pe substanțe interzise. Când a fost deschis dosarul, au fost chemați la audieri multe persoane importante din România. E vorba de Raluca Bădulescu, Răzvan Ciobanu, Oreste Teodorescu, dar și Elis Armeanca și Marian și Carmin Ionescu. Dintre aceștia, singurii chemați ca martori au fost Marian Ionescu și Raluca Bădulescu. Un an mai târziu, în 2019, pe numele lui Carmin s-a încetat urmărire penală. Totul s-a întâmplat la cererea Tribunalului Ploiești. Sentința nu a fost însă definitivă, iar primul termen stabilit este de 24 februarie 2021.

A cumpărat 600 grame de cocaină

Potrivit procurorilor, cele mai multe droguri le-a cumpărat Carmin Ionescu. E vorba de 600 grame, în valoare de 60.000 de euro. Cu acești bani, el ar fi putut să-și cumpere un apartament. Mai mult decât atât, potrivit informațiilor oferite de IML, Carmin Ionescu ar fi luat o cantitate foarte mare. Care, spun oamenii legii, ar fi ajuns pentru cinci consumatori la un loc. Carmin se pare că nu s-a speriat de această poveste urâtă și vara trecută a călcat din nou pe bec. A fost prins de polițiști și s-a ales cu dosar penal. După cinci ani de la acel incident, legiștii au finalizat analizele în cazul lui Carmin. Rezultatul? “Benzoilecgonina 1,297 μ/ml”. Ce înseamnă asta? Că atunci când i-au fost făcute analizele, acesta luase o cantitate imensă: aproape 2 grame de cocaină. În aceste condiții, e pasibil să stea câțiva ani la închisoare.

Tags