Sport

Simona Halep, despre pandemia de coronavirus

Pe timpul pauzei provocate de Covid-19, Simona Halep a oferit un interviu în care vorbește despre această perioada, dar și despre viitorul sau.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Covid-19 a dus la suspendarea a numeroase competiții sportive din întreaga lume. La fel ca și în cazul fotbalului, tenisul a fost pus pe pauză.

Sportiva a vorbit despre pandemia de coronavirus

Tenismena româncă spune că nu și-a putut imagina niciodată o astfel de situație. Ea e șocată de felul în care “tot Globul s-a oprit”. Simona Halep declara că datorită vârstei fragede, nu a prins prea multe greutăți din trecut, așadar pentru ea este ceva incredibil.

Advertisment

Simona Halep a traversat perioade în care a fost cuprinsă de panică, dar spune că s-a informat foarte mult. Astfel, crede că măsurile de protecție și sfaturile autorităților pot ajuta serios în această luptă.

Advertisment

Simona spune că deși în cazul persoanelor cu o imunitate puternică virusul nu poate crea mari probleme, toată lumea trebuie să aibă mare grijă până când pandemia va fi depășită.

Tenismena a vorbit despre rutina ei din această perioada. Ea spune că își petrece timpul în apartamentul sau din București. Aceasta doarme destul de mult, pentru că înainte de izolare nu își permitea acest lucru. După micul dejun, Halep iese prin complex pentru a alerga și a face exerciții fizice.

Ea spune că e foarte important să rămână în formă chiar și în această perioada. Astfel, și-a luat echipamente și face antrenamentele acasă. În afară de exercițiile fizice, Simona spune că încearcă să își ocupe timpul citind și urmărind seriale.

Ce spune despre perioada de pauză

Halep declara că “incertitudinea o omoară”, provocându-i sentimente foarte neplăcute. Ea nu suportă faptul că nu are nicio idee ce se va întâmpla în viitorul apropiat și cât va dura acest virus.

Tenismena recunoaște că își dorea o pauză, dar nu se putea decide să renunțe la anumite competiții. Astfel, această perioada “a venit că o mănușă” pentru ea. Chiar și așa, Simona declară că e motivată să revină pe teren, mai ales că acum e foarte odihnită mental.

Totodată, Simona Halep a avut un mesaj pentru români. Ea a făcut apel la calm și la responsabilitate. Tenismena e convinsă că vom ieși mai puternici după această perioada. Ea crede că vom începe astfel să prețuim mai mult lucrurile mici, pe care poate că tindeam să le ignorăm până acum.

Advertisment
Advertisment