Sport

Schimbări drastice la FCSB în această vară

Gigi Becali pregătește o adevărată revoluție la FCSB. Lotul echipei va suferi numeroase modificări înainte de startul sezonului următor.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Pandemia de coronavirus a dus la suspendarea fotbalului din toate campionatele europene, cu excepția celui din Belarus. Gigi Becali se gândește la sezonul viitor și vrea să facă întăriri serioase la club.

Schimbări drastice la FCSB

Finanțatorul “roș-albaștrilor” e hotărât să renunțe la mai mulți jucători care nu au evoluat prea mult. Acesta vrea însă și să încaseze o sumă importantă de bani pentru cel puțin un transfer important în perioada următoare de mercato.

Advertisment

Totodată, Gigi Becali vrea să profite de scăderea preturilor jucătorilor, în contextul pandemiei de coronavirus. Astfel, FCSB ar urma să aducă mulți fotbaliști în vară. Printre posturile pe care Becali vrea să transfere jucători, se află cele de portar, fundaș central, fundaș lateral, închizător și atacant.

Advertisment

Prioritar este transferul unui portar titular, după ce Bălgrădean a plecat la CFR Cluj. De asemenea, este foarte important compartimentul defensiv, în contextul în care Miron are oferte clare din Rusia. Totodată, Bogdan Planici își va încheia contractul. Astfel, singurul fundaș central din lot ar rămâne Iulian Cristea.

Printre plecări se mai numără Momcilovici, Stan, Belu, Adi Popa, De Amorim și Gnohere. În situație incertă se află, pe lângă Miron, Dragoș Nedelcu, Florinel Coman și Dennis Man, toți fiind doriți în străinătate.

Cine vine la echipă

Ștefan Tarnovanu, portarul de 18 ani, este în prezent împrumutat la Poli Iași. A evoluat de 12 ori în acest sezon și e considerat unul dintre cei mai promițători portari din România. El va reveni la vicecampioana României.

Gabriel Simion, Adrian Șut, Ovidiu Horsia și Robert Ion sunt și ei împrumutați și vor reveni în această vară la FCSB. De asemenea, există o listă lungă cu jucători care ar putea să se transfere la “roș-albaștrii”.

Gigi Becali îi dorește pe Eduard Pap, Cătălin Cabuz, Florin Niță, Andrei Chindris și Virgil Ghiță. În calculele patronului intră și Radu Boboc, Jonathan Rodriguez, Valentin Gheorghe, Constantin Budescu și Sergiu Bus.

Advertisment
Advertisment