Sport

Ronaldinho se află în închisoarea din Asuncion

Ronaldinho trece prin momente dificile dar este foarte apreciat și la închisoare. Deținuții s-au bătut pentru a-l câștiga în echipa lor.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Ronaldinho a fost închis pe dată de 6 martie pentru că a folosit un pașaport fals.Fostul mare jucător brazilian s-a făcut renumit și în închisoare. El a câștigat un porc de 15 kilograme după ce a făcut un adevărat spectacol în campionatul de fotbal al închisorii. Acesta a fost premiul cel mare pus în joc.

Ronaldinho a fost închis alături de Roberto, fratele lui, care este foarte apreciat de deținuți. Ronaldinho a ținut să joace în campionatul de fotbal al închisorii și bineînțeles că a câștigat. Acolo unde este Ronaldinho aveți garantat un show de zile mari.

Advertisment

Fostul jucător de la Barcelona și AC Milan a reușit să facă mari performanțe. Echipa lui s-a impus cu 11-2. Acesta a dat cinci din șase pase de goluri.

Advertisment

În prezent Ronaldinho se află în închisoarea ”Agrupación Especializada” din Asunción, Paraguay. Se pare că sosirea fotbalistului în închisoare a adus multe așteptări deținuților care se află acolo. Aceștia își doreau încă de la început să îl convingă pe brazilian să ia parte la echipa lor în turneul desfășurat în închisoare.

Ronaldihno a avut destule dispute în închisoare

Colegul de echipă cu fostul președinte al federației, ”Dinho” a intrat în conflict cu un deputat închis pentru corupție de la ABC TV din Paraguay. Acesta susține că Ronaldinho a fost parte din echipa unde se afla și fostul președinte al federației de fotbal din Paraguay, Fernando González Karjallo.

Acesta a fost momentul când ceilalți prizonieri au început să radă de el. Ronaldino a făcut un dribbling și i-a strecurat mingea printre picioare fostului deputat paraguayan Miguel Cuevas. Acesta se află în închisoare pentru corupție. Ronaldinho a fost testat pentru coronavirus în închisoarea din Asunción însă nu a ieșit pozitiv. Chiar dacă coronavirusul l-a ocolit se poate spune ca problemele se cam țin de el în ultima vreme.

Fostul atacant a intrat în închisoare din 6 martie și mai are ceva timp de petrecut aici. El profită de ocazie să mai joace câteva meciuri și să se facă cunoscut chiar și printre deținuți. Nu a crezut niciodată că va ajunge aici însă soarta a fost cam dura cu el. De când se află în închisoare încearcă să nu fie prea afectat de această situație și să treacă cu bine peste tot ce e mai rău.

Advertisment
Advertisment