Sport

Rebeca Necula se remarcă în handbalul feminin românesc

La doar 16 ani Rebeca a ajuns să înscrie foarte multe goluri spre uimirea tuturor. Ea joacă la "U" Cluj și face parte din echipa națională de tineret a României

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Rebeca Necula joacă pe postul de centru în echipa U Cluj și este o foarte bună handbalista. Până acum a jucat la Centrul de Copii și Juniori de la Corona Brașov iar anul trecut a luat titlul de campionă națională de junioare .

Rebeca Necula campioană natioanala la junioare

Rebeca a reușit să ajungă la această performanță după ce a câștigat cinci meciuri din cinci din cadrul turneului final organizat la Cisnădie.

Advertisment

Ea a primit titlul de cel mai bun centru și a fost considerată cea mai valoroasă jucătoare a competiției. Încă de la primul sezon la senioare, a început să facă senzație.

Advertisment

Rebeca a fost desemnată MVP-ul etapei a 16-a din Liga Națională de handbal feminine. Acum se află în topul clasamentului celor mai bune marcatoare U21, având la baza 57 de reușite.

Rebeca a fost selecționată la reprezentativă de tineret a României și s-a aflat în cantonament în perioada 9-15 februarie alături de Miruna Pică și Patricia Moraru. Cristina Neagoe este cea mai bună handalista din România. Ea a debutat în prima ligă la 18 ani, fiind descoperită de către Marian Tarcă la CSS Nr. 5 București.

Rebeca Necula a uimit cu prestația ei în acest sezon

În sezonul actual Rebeca a înscris câte 10 goluri în partidele cu AHCM Slobozia și Dunărea Brăila.

Rebeca este din Brașov și a fost desemnată cea mai bună jucătoare a etapei a 16-a din Liga Naţională de handbal feminine. Sindicatul Handbaliștilor din România are o părere foarte bună despre ea și crede că va avea un viitor promițător.

Rebeca Necula, reprezintă o speranța a handbalului feminin românesc. A ajuns să joace la Universiatea Cluj, după ce a fost transferată de la Corona Braşov. O hanbalistă care promite și care a atras admirația tuturor.Ea se va impune în toate meciurile care urmează pentru că își dorește să ajungă cât mai sus. Face eforturi mari de a se menține în primul rând pentru cât mai mult timp.

La nici 17 ani, Necula a jucat un meci excelent cu Unirea Slobozia. Ea a înscris nu mai puțin de 10 goluri, dintre care 9 din acţiune, impunându-se astfel cu 27-22. Echipa U Cluj are numai de câștigat cu o asemenea jucătoare și are toate șansele de a câștigă multe meciuri de acum încolo.

Advertisment
Advertisment