Sport

Real Madrid plănuiește niște transferuri incredibile

Clubul de fotbal Real Madrid are în vedere efectuarea unor transferuri importante până în vara lui 2021. Madrilenii au pus ochii pe două tinere vedete.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Erling Haaland și Kylian Mbappe sunt doi dintre cei mai talentați jucători de atac din fotbalul mondial. Real Madrid speră să îi aibă pe amândoi pe Santiago Bernabeu până la sfârșitul perioadei de transfer din vara următoare.

Oficialii lui Real știu că aceasta va fi o dublă mutare dificilă, dar sunt încrezători că vor reuși. Planul este de a îl aduce pe Haaland anul acesta și apoi pe Mbappe în 2021. Madrilenii au și o strategie pentru a face aceste două achiziții să fie posibile.

Advertisment

Real caută un înlocuitor pentru Luka Jovic

Întrucât Luka Jovic nu a performat așa cum spera clubul, Real are nevoie de un atacant pur sânge pentru a i se alătura lui Karim Benzema în atac. Rezultatele excelente ale lui Haaland din acest sezon au făcut ca interesul Los Blancos pentru el să fie unul maxim.

Advertisment

Norvegianul este un număr 9 veritabil, în timp ce Mbappe poate juca în altă parte a linie din față. Totodată, Haaland ar putea fi disponibil pentru transfer încă din această vară. Mbappe, pe de altă parte, nu o va putea părăsi pe Paris Saint-Germain atât de curând, mai ales din cauza complicațiilor provocate de criza coronavirus.

Haaland de abia s-a transferat la actualul său club, Borussia Dortmund, în ianuarie. Totodată, impresarul său, Mino Raiola, a explicat că planul inițial era ca atacantul să rămână în Bundesliga până în 2021 cel puțin.

Cu toate astea, maturizarea sa rapidă și faptul că are o clauză de reziliere de 75 de milioane de euro fac foarte posibilă mutarea sa la Real Madrid în această vară.

Planul celor din Madrid este ca Haaland să fie adus la echipă în această vară. Apoi se pot concentra asupra transferului lui Mbappe în 2021. În acel moment, francezul va mai avea doar un an de  contract cu PSG.

Ajunge Mbappe la Real?

Diferite publicații au mai scris că Real Madrid a fost aproape să semneze cu francezul, dar că operațiunea este deocamdată în stand-by.

Mbappe nu a dat semne că ar semna o nouă înțelegere cu clubul din capitala Franței. Astfel, Real Madrid știe că PSG, un club cu care are o relație bună, ar putea fi presat să îl vândă pe atacant in 2021. În caz contrar, l-ar putea pierde gratis în 2022.

Mbappe și-a exprimat în trecut admirația pentru Real Madrid și pentru Zinedine Zidane. Acesta s-ar putea muta în capitala Spaniei în puțin peste un an. Acolo l-ar ar putea găsi pe Haaland ca și companion în compartimentul ofensiv al echipei.

Advertisment
Advertisment