Sport

Paul Finebaum își împărtășește opinia cu privire la sporturi

Într-o lume în care sporturile s-au amânat, Paul Finebaum a rămas optimist și crede că totul va fi bine

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Într-o lume cu sport amânat în timpul ceea ce ar fi fost prima săptămână a turneului de baschet NCAA 2020, Paul Finebaum a declarat că este „îngrijorat de fanii sportului din punct de vedere psihologic”.

Pe măsură ce focarul noului coronavirus, sau COVID-19, continuă, iar lumea sportului apăsă o pauză în încercarea de „aplatizare a curbei”, ceea ce oferă în mod normal fanilor o evadare lipsește din viața noastră de zi cu zi. Și nu avem nici o idee reală când se va întoarce.

Advertisment

Ce a vorbit bussiness-manul?

Analistul de fotbal al colegiului ESPN și SEC Network a vorbit miercuri cu Knoxville News Sentinel și a descris evoluția stării de spirit a apelanților la emisiunile sale de radio de la furie la confuzie și un „nivel de dezorientare aproape psihologică”.

Advertisment

„Oamenii chiar doare și se luptă cu asta”, a spus Finebaum pe podcastul Voluntar State. „Și nu voi lăsa pe cineva să spună:„ Ei bine, sportul nu contează. ”Sportul contează. Ele contează mult. ”

Finebaum a spus luni sau marți – nu era sigur exact – când lucra într-o clădire plină de obicei cu sute de oameni, s-a uitat pe fereastră și singurii oameni pe care i-a văzut erau agenții de pază.

“Chiar pentru prima dată în viața mea, am simțit că lumea se apropie de sfârșit”, a spus analistul în vârstă de 64 de ani. „A fost oarecum înnebunitor.”

Dar a împărtășit și o perspectivă optimistă pentru lumea sportului. Deși nu este clar când se vor relua exact organizații precum NBA, NHL sau MLB, Finebaum a spus că consideră că perspectivele fanilor sportivi vor fi semnificativ diferite.

Mai multe păreri ale lui Paul Finebaum

„Cred că se vor întoarce mai mult în anumite feluri, deoarece cred – este un cliseu pe care toată lumea l-a rostit la un moment dat în viața lor – dar cred că până nu ai ceva, nu îți dai seama cât de mult îți este dor sau apreciez-o. Și cred că poate vom reveni și o vom aprecia puțin mai mult.,, a mențional Paul Finebaum

„Pentru că acum sunt la fel de rău ca oricine când spun:„ Hei, Tennessee are un joc groaznic astăzi, de ce să mă uit? ”Aș da ceva acum pentru acel joc pe care mi-am întors nasul la acum câteva săptămâni sau luni în urmă. ”

„Nu știu dacă vom descoperi asta sau nu. Însă acum cred că o să ne lipsească teribil. Și o parte din motivul pentru care ne bucurăm atât de mult și cred că o să ne lipsească atât de mult este că ne ia mintea de alte lucruri.

Concluzia sportman-ului a fost

„Să zicem că ești înconjurător și afară de orice în viața ta și că pui la joc de baschet, uiți totul. Urli, urci și sări în sus și în jos. Într-o zi de vineri din martie, când temperatura atinge în sfârșit 75 pentru prima dată, te îndrepți spre Kansas și stai acolo și urmărești un joc de baseball sau un joc de softball sau un meci de tenis. Este o scăpare, dar este și identitatea noastră.

„Aș fi ultima persoană din America care a spus că oamenii nu-și poartă culorile școlii pe mânecă în ceea ce privește valoarea proprie, pentru că am trăit-o într-o perioadă destul de semnificativă. Și asta fac. Vorbesc cu oamenii despre emoțiile lor și de ce le plac lucrurile și nu le plac. Știu de unde vine Rick, dar nu cred că este atât de ușor când sportul este o parte atât de mare din viața noastră.,,

 

Advertisment
Advertisment