Sport

O legendă a lui Real Madrid a decedat 

Goyo Benito, un fundaș legendar din istoria clubului Real Madrid a decedat joi, 2 aprilie, din cauza coronavirusului

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Pandemia de coronavirus face numeroase victime în întreaga lume. Bilanțul este unul devastator. Nici lumea sportului nu a fost evitată, mulți fotbaliști celebri fiind depistați cu Covid-19. Unele persoane din fotbal au fost chiar ucise de virus.

Goyo Benito, o legendă a clubului

Real Madrid e în doliu. Clubul gigant din Spania trece printr-o perioada dificilă după ce Goyo Benito a decedat joi. Fostul fundaș avea 73 de ani. Acesta a fost răpus de Covid-19.

Advertisment

Fostul jucător a evoluat în nu mai puțin de 420 de partide oficiale pentru Real Madrid. Acesta a fost legitimat la clubul spaniol în perioada dintre anii 1969 și 1982.

Advertisment

Înainte de a ajunge în prima echipa a “galacticilor”, Goyo Benito a fost împrumutat la Rayo Vallecano, pentru a aduna mai multe minute pe teren și pentru a fi pregătit să evolueze la Real Madrid.

Ulterior, fostul fundaș a jucat doar pentru “galactici”. Acesta a reușit să cucerească nu mai puțin de 11 trofee: șase titluri de campionat și cinci Cupe ale Spaniei.

Legendarul fotbalist Goyo Benito a reușit să marcheze de trei ori în perioada petrecută la Real Madrid.

Coronavirusul a infectat foarte mulți oameni din fotbal

Nume mari din fotbal au fost lovite de pandemie. Antrenorul lui Arsenal, Mikel Arteta sau starurile lui Juventus, Paulo Dybala și Daniele Rugani se numără printre cei infectați cu coronavirus.

Opt jucători de la clubul West Ham United se află în carantină după ce au prezentat simptome specifice Covid-19. Totodată, 25 de persoane din cadrul clubului Valencia au fost testate pozitiv.

De asemenea, Fatih Terim, antrenorul lui Galatasaray a fost și el depistat cu coronavirus. Acesta a fost externat din spital, deși e încă infectat. Medicii au spus că simptomele sunt ușoare și poate continua tratamentul acasă.

Jose Luis Capon, legendă lui Atletico Madrid, a murit din cauza Covid-19 la vârsta de 78 de ani. El suferea și de Parkinson, ceea ce l-a făcut neputincios în față virusului provenit din China.

Și fostul fotbalist român, Avram Goia, a decedat din cauza coronavirusului la 61 de ani. El era stabilit de mai mulți ani în Spania, acolo unde a și murit.

Advertisment
Advertisment