Sport

Marius Lăcătuș spune că nu ar fi bine să vină FCSB în Ghencea

Gigi Becali este sfătuit de Lăcătuș să nu facă această mișcare. În caz contrar, s-ar putea să aibă mai multe surprize neplăcute

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Marius Lăcătuș are anumite motive pentru care îi sugerează lui Gigi Becali să nu aducă echipa FCSB în Ghencea. El consideră că acest lucru nu este deloc potrivit.

Gigi Becali sfătuit să nu aducă echipa FCSB pe stadionul din Ghencea

Marius Lăcătuș, fostul director tehnic de la Steaua îi da sfaturi lui Gigi Becali în ceea ce privește mutarea echipei FCSB în Ghencea. Ei nu vor fi primiți cu brațele deschise.

Advertisment

Peluza Nord a revenit lângă FCSB însă Lăcătuș nu crede că această echipa va conduce tradiția stelistă. În Ghencea, vor fi cei mai mulți suporteri steliști atâta timp cât Steaua ajunge spre liga a două. Suporterii steliști se vor afla cu siguranță pe noul stadion din Ghencea, nu pe Arena Naționala.

Advertisment

Președintele de imagine al clubului FCSB, Helmuth Duckadam, susține că își dorește foarte mult ca echipa sa să joace pe arena din Ghencea.

Echipele FCSB și CSA Steaua sunt implicate în diverse procese de o perioada bună de timp disputându-se desigur palmaresul clubului Steaua București.

Patronul celor de la FCSB susține că o posibilă apariție a echipei sale pe acest stadion ar fi împotriva dorinței lui ”Peluza Sud”. El nu își dorește o atmosfera ostilă și vede că nu sunt bineveniți acolo.

Arena din Ghencea, stadion construit din bani publici aproape terminat

Gruparea finanțată de Gigi Becali nu va juca niciodată pe noua arenă Ghencea. Acest anunț a fost făcut oficial de către juristul Florin Talpan.

Stadionul Steaua va fi în curând finalizat și arată surprinzător. Însă Becali nu se gândește să se întoarcă în Ghencea. El nu vrea să joace pe acest nou stadion chiar dacă legea în sine îi permite. Stadionul Ghencea a fost construit din bani publici.

Lucrările de construcție a noului stadion sunt pe final. Acesta arată ca o bijuterie iar steliștii se mândresc cu ea. Până la data când se va juca primul meci aici nu mai este foarte mult timp.

Pe noua arenă din Ghencea urmează să aibă loc antrenamentul echipelor care vor juca la noi în țară în cadrul Campionatului European 2020. Noul stadion este imens, are o capacitate de 31.254 de locuri iar costurile construcției ajung la suma de 95.000.000 de euro.Acesta este stadionul unde se vor disputa meciuri importante pe viitor.

Advertisment
Advertisment