Sport

Lumea Sportului Atacată de Noul Coronavirus

Jose Luis Capon, a decedat după ce a fost contaminat cu COVID 19. Fostul fotbalist de la Atletico Madrid, a trecut în neființă.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Acest virus mortal nu ține cont de nimic. Face ravagii la nivelul globului pământesc și ucide copii, tineri și vârstnici deopotrivă. Din nefericire mulți sportivi, antrenori și oficiali sunt contaminați cu coronavirus.

Epidemia de coronavirus se extinde cu repeziciune și paralizează sectorul economic, social și sportiv. În această perioadă nu se pot ține nici un fel de evenimente ce implică participarea unui grup mare de oameni. Prin urmare antrenamentele și competițiile sportive s-au anulat. Toată lumea are de suferit din cauza acestui virus mortal.

Advertisment

Jose Luis Capon a murit la vârsta de 78 de ani

Acesta suferea de Parkinson și a fost dur atacat de virus. Din cauza vârstei înainte și a sistemului imunitar scăzut el a căzut pradă bolii.

Advertisment

Jose Luis Capon a avut o carieră impresionantă în fotbal. În perioada 1970-1980 el a jucat timp de 10 ani la echipa Atletico Madrid devenind o adevărată legendă.

A câștigat titlul de campion al Spaniei în 1973 și 1977. Acesta a fost câștigătorul Cupei Spaniei în 1976 dar și a Cupei Intercontientale în 1974. A ajuns foarte cunoscut în fotbal datorită evoluției lui surprinzătoare.

Foarte mulți antrenori și jucători au fost infectați cu coronavirus

Opt jucători ai clubului West Ham United se află în carantină pentru că au deja simptome de coronavirus. Restul fotbaliștilor se antrenează în prezent acasă pentru a limita contactul social.

De asemenea, 25 de persoane de la clubul de fotbal Valencia au fost depistați pozitiv. Dintre aceștia sunt 10 fotbaliști și 15 membri oficiali care suferă de infecția cu coronavirus.

O veste bună vine de la Utah Jazz. Primul sportiv din NBA care a fost infectat cu COVID 19 s-a vindecat. Este vorba despre Rudy Gobert . De asemenea și Donovan Mitchell este declarat vindecat.

O altă veste bună vine și de la Mikel Arteta. Antrenorul celor de la Arsenal Londra, a fost contaminat cu Covid 19 în urmă cu 10 zile. Acum se simte mult mai bine.

Antrenorul lui Galatasaray, a fost și el depistat pozitiv și este internat în spital fiind sub observație medicală. Acesta are simptome ușoare și este încrezător că își va reveni în curând.

Fernando Martin Alvarez, este internat la un spital din Barcelona după ce I s-a făcut testul și a fost depistat pozitiv. Pe de altă parte Benito Joanet a decedat la 84 de ani la scurt timp după ce a aflat că este infectat cu coronavirus.

Acesta a fost antrenorul echipelor Deportivo la Coruna, Hercules, Cadiz, Mallorca, Tenerife, Espanyol sau Salamanca.

Advertisment
Advertisment