Sport

Lukas Droppa Trece Printr-o Reală Dramă

Fotbalistul la Gaz Metan nu poate suporta gândul că stă departe de familie tocmai când trebuie să se nască al doilea copil

Advertisment
Advertisement
efume.ro

În plină pandemie de coronavirus Lukas Droppa este obligat să stea departe de casă. Acesta este foarte afectat de situația în sine în special că fetiță lui nu înțelege de ce nu poate merge acasă.

Mijlocașul lui Gaz Metan dezvăluie situația prin care trece

Lukas Droppa se află la Mediaș, unde trebuie să rămână în continuare pe întreaga perioadă a stării de urgență. Fotbalistul ceh nu suportă gândul că stă departe de familie mai ales în situația de față. Soția lui se află în Cehia și este însărcinată cu cel de-al doilea copil.

Advertisment

După ce coronavirusul a atacat dur lumea sportului meciurile au fost suspendate iar Lukas a fost nevoit să rămână la Mediaș. Toate competițiile sportive au fost amânate în contextul pandemiei.

Advertisment

Prin urmare, foarte mulți jucători străini au fost nevoiți să rămână în țară dacă cursele aeriene au fost anulate. Este vorba despre o situație cu adevărat critică.

Soția cehului este însărcinată iar Lukas nu îi poate fi aproape în această perioadă. Mai mult decât atât, fetiță de doar 4 ani îl cheamă insistent acasă însă acesta se află în imposibilitatea de a pleca din România în aceste condiții.

Lukas susține că sunt foarte mulți fotbaliști străini în Liga 1 dintre care jumătate au familia dincolo de hotare.

Unii dintre ei stau departe de familie și copii de câteva luni. Nu se știe cât va mai dura această perioadă de criză în contextul în care situația nu pare să se îmbunătățească deloc.

Lukas Droppa se simte că și la închisoare

În contextul în care antrenamentele nu se mai țin iar meciurile s-au anulat Lukas se simte constrâns de situație să stea izolat. Nu este nici pe teren, nici în vacanță. Toată situația în sine este de necrezut.

Fotbaliștii sunt obligați să rămână acolo, că și cum ar fi la închisoare. Nu pot face nimic, pentru că regulile trebuie respectate cu maximă rigurozitate. Ideea că își poate revedea familia doar o dată la câteva luni este cea care le aduce maximă tristețe în suflet.

Lukas Droppa susține că cei de la Gaz Metan nu au decis încă asupra salariilor fotbaliștilor. El totuși speră că nu se vor suspenda contractele pe această perioadă de criză. În caz contrar situația devine și mai critică.

Dacă se suspendă contractele și nu mai primesc bani o să se afle în imposibilitatea de a mai putea supraviețui în situația actuală în care economia e la pământ.

Advertisment
Advertisment