Sport

Impresarul Anamaria Prodan poartă discuțîi aprinse cu Mircea Rednic

Anamaria este o femeie periculoasă și foarte dura în afirmații cu jucătorii. Ea își susține sus și tare punctul de vedere și nu se teme de nimic

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Impresarul Anamaria Prodan a reacţionat dur când a avut o discuție cu Mircea Rednic. Se pare că Podanca a schimbat replici dure cu antrenorul de la Poli Iaşi

Anamaria Prodan nu poate să tacă și intră în dispută cu Mircea Rednic

Din declaraţiile date de Mircea Rednic, reiese că agentul Anamaria Prodan a reacţionat mai dur că niciodată. Impresarul i-a oferit o replică la care nu s-a așteptat.

Advertisment

Ea mărturisește că nu se lasă până nu iasă totul așa cum vrea. Anamaria înțelege care sunt obstacolele pe care le poate întâlni în carieră sa dar știe exact cum să se ferească de ele.

Advertisment

Ea amenință și spune că nu ar trebui să se pună nimeni cu ea, pentru că nimeni nu are nici o șansă de a ieși învingători din vreo bătălie. Prodanca este o câștigătoare și crede că indiferent de ce se întâmplă, ea tot va ieși învingătoare.

Antrenorul celor de la Poli Iași este în dispută de ceva timp cu agentul FIFA. Rednic își susține în continuare punctul de vedere. În urma declarațiilor făcute de Anamaria, Rednic s-a supărat foarte rău. Nu acceptă faptul că i-a vorbit de rău familia și nu o poate ierta.

Chiar dacă mai uită cu timpul, tot îi poartă pică și nu o mai poate vedea cu ochi buni. Se pare că Anamaria nu vrea să dea înapoi ceea ce înseamnă că vor rămâne pentru mult timp în dispută. Anamaria consideră că Rednic s-a folosit de numele ei să apară la televizor, pentru ca aceasta era singura lui șansă să mai atragă atenția.

Anamaria Prodan este agentul de fotbal numărul 1

Impresarul de top Anamaria consideră că doar părerea ei contează. Este mereu pregătită pentru tot ce urmează. Știe care sunt oamenii care îi zâmbesc fals și ascund ceva și care sunt sinceri. Nu se lasă amenințată și nu îi este frică de nimeni decât de Dumnezeu.

Pornește încrezătoare pe drumul ei și este mândră că îi are alături pe cei mai buni jucători și antrenori. Aceștia o înțeleg și o susțin din toate punctele de vedere.

Pentru ei Anamaria găsește puterea de a lupta o viață întreagă. Ea crede cu tărie că și după moartea ei, echipa se va descurcă foarte bine pentru că vor în permanentă apărați și susținuți de ea. Aceasta pune mul suflet în fotbal și nu acceptă nici o înfrângere.

Advertisment
Advertisment