Sport

Ianis Hagi va fi lăsat rezervă cu Leverkusen

Fanii au fost șocați de-a dreptul să îl vadă pe Hagi pe banca. Ei nu își imaginau meciul fără el

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Ianis Hagi rezervă cu Leverkusen se pare că Gerrard nu a luat cea mai bună decizie. Fanii nu înțeleg de ce Ianis Hagi a fost lăsat pe banca de rezerve.

Steven Gerrard, a luat decizia de a-l pune pe Hagi rezervă înainte de partida cu Bayer Leverkusen din Europa League. Fanii refuză să creadă că meciul va avea loc în absența lui Hagi

Advertisment

Hagi va fi rezervă în partida cu Bayer Leverkusen din Europa League

Suporterii lui Rangers au reacționat violent când au aflat că Hagi nu va fi titular.

Advertisment

Foarte mulți suporteri sunt împotriva deciziei care a luat-o Gerrard și nu înțeleg de ce a făcut această mișcare. Se pare că Gerrard e depășit de situație și nu își da seama că aceasta nu este o mutare inspirată.

Mediul online abundă de critici aduse la adresa acestuia. Antrenorul Steven Gerrard, se află într-o situație destul de proastă. În urmă deciziei luate este pus într-o lumina nefavorabilă. În schimb, acesta a luat o decizie categorică.

Meciul cu Bayer Leverkusen greu de imaginat în lipsa lui Hagi

Fanii nu au crezut vreodată că îl vor vedea pe Hagi în postura de rezervă Nu se știe încă care a fost logic ape care s-a bazat Gerrard când a făcut acest anunț oficial. Se pare că el a pregătit meciul foarte defensiv.

Leverkusen este o echipă puternică, dar Hagi reprezintă un plus atunci când se află pe teren. Hagi pe banca de rezervă în opinia unora se poate compară cu un meci jucat fără portar.

Hagi a câștigat de unul singur meciul trecut din Europa și totuși Gerrard nu pare a fi influențat de acest rezultat. Fanii lui Hagi folosesc termeni duri atunci când vorbesc despre decizia lui Gerrard.

Fanii scoțieni, sunt de-a dreptul fascinați de Ianis Hagi. Acesta le-a câștigat inimile suporterilor în foarte scurt timp. El a reuși să îi convingă pe oficialii de la Rangers să-l cumpere de la Genk.

Thomas Buffel, a adus explicații logice și susține că Hagi se va impune în Scoția, mult mai mult decât a făcut-o în Belgia. Se pare că el a simțit presiune din partea naționalei României de aceea a cerut acest transfer.

De îndată ce Rangers nu mai are nici o șansă Ianis Hagi este singurul care le aduce alinare scoțienilor. Aceasta este șansa lui Hagi să le intre în grație și să arate că poate mult mai mult.

Advertisment
Advertisment