Sport

Fotbalistul Lorenzo Insigne a făcut donații impresionante

Lorenzo a donat 100.000 de euro pentru spitalele din Italia. Căpitanul echipei de fotbal Napoli, se implică în evenimentele care au devastat întreaga lume.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Lorenzo Insigne a donat 100.000 de euro pentru spitalele din localitățile în care nu mai există suficiente resurse pentru a ajuta oamenii infestați. Coronavirusul face ravagii în toată Italia. Numărul de cazuri este tot mai mare de la o zi la alta.

Căpitanul Lorenzo Insigne ajută enorm pentru depășirea perioadei de epidemie

Cei de la clubul Napoli pe Insigne, îl apreciază foarte mult pentru gestul său. Vincenzo De Luca, președintele Regiunii Campania ține să îi mulțumească personal pentru acest lucru.

Advertisment

Acesta speră ca mulți oameni să aibă șansa de a fi tratați în spitalele din Napoli. El vrea să ajute spitalele cu tot ceea ce au nevoie pentru a combate coronavirusul.

Advertisment

Lorenzo Insigne a postat un videoclip pe rețelele de socializare prin care a anunțat fanii că ar fi momentul să nu mai iasă din casă. Doar în acest fel putem evita infecția cu coronavirus. Lorenzo Insigne s-a autoizolat în casă sa din Napoli și susține Italia prin gestul său.

Și atacantul polonez de la Napoli, Arkadiusz Milik s-a implicat într-o strângere de fonduri pentru a ajuta spitalul Cotugno din Napoli. Se pare că după China, Italia este țara cea mai afectată de coronavirus. Situația pare scăpată de sub control și nu se știe cât va continua.

Lorenzo vorbește despre situația disperată din Italia

Aici s-au înregistrat până acum 21.157 de cazuri de persoane infectate de coronavirus și 1.441 de decese. Italia se află într-o stare foarte gravă iar fără implicarea oamenilor bogați și cu inimă mare nu se mai poate face nimic. Spitalele rămân fără resurse și nu mai sunt fonduri care să îi ajute în această bătălie.

Medicii sunt disperați iar populația în alertă. Doar cu ajutorul oamenilor oferit pentru oameni vom putea răzbate, acesta este indemnul lui Lorenzo.

Căpitanul Lorenzo poate fi numit și un căpitan umanitar. Acesta pune la dispoziția doctorilor o suma impresionantă de bani pentru a ajuta persoanele infestate cu coronavirus. În acest fel se pot lua măsuri imediate și se pot salva mai multe vieți.Oamenii au o șansă în plus să fie tratați în mod corespunzător.

Nimeni nu vrea că acest virus să facă și mai multe decese. Lorenzo susține că toți ar trebui să fim uniți în aceste momente și să luptăm împreună pentru a depăși cu bine situația de față.

Advertisment
Advertisment