Sport

Fiica lui Mayweather, arestată pentru agresiune

Fiica legendrului campion de box Floyd Mayweather are probleme mari cu justiția. Iyanna a fost arestată astăzi în Statele Unite. 

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Acuzații dure pentru fata pugilistului

Fiica lui Mayweather e acuzată că a înjunghiat o femeie. Motivul ar fi fost o reacție nervoasă în contextul unei crize de gelozie. Fata de 19 ani are acum mari probleme cu autoritățile.

Ea se află momentan în Texas, acolo unde a fost dusă de către polițiști. Victima ar fi o femeie pe nume Lapattra Lashai Jacobs, în vârstă de 25 de ani. Această a fost înjunghiată vineri, conform acuzațiilor aduse fiicei lui Mayeweather.

Advertisment

Scenariul este unul înfiorător. Victima ar fi fost suprinsă de Iyanna împreună cu NBA Youngboy, un cunoscut artist american. Băiatul în vârstă de 20 de ani e într-o relație cu față lui Floyd.

Advertisment

Acela e momentul în care Iyanna și-ar fi ieșit din minți. De aici a escaladat un conflict uriaș. Întâmplarea s-a petrecut în locuința cântărețului. Fata ar fi atacat-o pe Lapattra Lashai Jacobs cu două cuțite. Ea i-ar fi aplicat victimei mai multe lovituri, una dintre ele fiind deosebit de gravă.

Cadrele medicale au apărut la domiciliul artistului american. Victima a fost dusă de urgență la spital. Deocamdată nu există informații referitoare la starea acesteia.

Iyanna va fi audiată în decursul zilei de luni. De asemenea, cântărețul american a fost și el reținut în primă faza, însă autoritățile l-au eliberat la puțin timp distanță.

Floyd Mayweather a trecut prin numeroase tragedii

De curând, Floyd a trecut prin două evenimente tragice. Fosta sa soție, alături de care are 3 copii, a decedat. Trupul neînsuflețit a fost găsit în mașina personală a femeii. Relația celor 2 a durat din 1995 până în 2010. În 2010, Mayweather a intrat la pușcărie după ce a asaltat-o.

Legendarul campion a mai trecut printr-un episod crunt. Unchiul sau a decedat de curând, la 58 de ani. Acesta l-a și antrenat pe Floyd pentru o mare perioada de timp. Cei 2 aveau o relație foarte apropiată.

Cauza decesului nu e cunoscută, însă unchiul lui Floyd avea de câțiva ani probleme medicale serioase. El suferea de probleme mentale și diabet. În 2016, Roger a fugit de acasă, însă autoritățile americane au reușit să îl găsească.

Advertisment
Advertisment