Sport

FCSB Trebuie Să Primească Titlul Câștigător

Gigi Becali nu acceptă ideea că ar putea pierde banii de la UEFA. Echipa este obligată să câștige, nu poate exista alt final

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Gigi Becali și-a pus mari speranțe în gloria echipei FCSB. România trece printr-o perioadă extrem de dificilă din cauza epidemiei de coronavirus.

FCSB este obligată să fie echipa triumfătoare

 

Advertisment

Acest virus a atacat chiar și sectorul sportiv astfel că toate antrenamentele și meciurile sunt suspendate. Singura scăpare a lui Becali este să câștige banii la care visează atât.

Advertisment

El trebuie să fie cel care beneficiază de pe urma echipei câștigătoare. În scenariul derulat în mintea lui el este cel care va încasa suma de bani uriașă care este pusă în joc.

Având în vedere că FCSB nu a ieșit câștigătoare în ultimele cinci sezoane nu este exclus să aibă aceeași șansă și în următorul sezon.

În viziunea lui Gigi Becali vicecampioana României trebuie să ia marele titlul în anul următor. În sens contrar acesta ar fi pus în ipostaza de învins și ar pierde o sumă importantă de bani europeni.

Motivul pentru care Becali nu poate suporta o posibilă înfrângere

 

Din cauza coronavirusului actualul sezon de fotbal a fost amânat. În prezent FCSB ocupă locul 2 în campionat. Dacă stagiunea este suspendată echipa are șanse mari să se califice în turul 1 preliminar din Europa League.

Pe de altă parte sezonul următor este ultimul în care România se va putea mândri cu o echipă calificată direct în a doua competiţie.

Din sezonul 2021-2022, campioana României merge direct în preliminariile Champions League. Locurile 2 și 3 se vor califica în UEFA Europa Conference League. Acesta este scenariul pe care îl are în față Gigi Becali.

Prin urmare, nu se poate gândi că finalul nu va fi cel așteptat de el. FCSB trebuie să îi aducă titlul câștigător.

Sumele câștigate în Liga Campionilor sunt deosebit de mari însă cele din Europa League sunt și mai consistente. Doar în sezonul actual FCSB a încasat suma impresionantă de 1.080.000 de euro de la UEFA.

Pentru câștigătorii Europa League sumele oferite sunt foarte atractive. Nu se știe încă cu exactitate care sunt sumele oferite că la premiere, însă cu siguranță echipa câștigătoare se așteaptă să primească sume extrem de mari.

Acesta este visul oricărei echipe de fotbaliști. Echipa lui Gigi Becali face eforturi mari de a se ridica la nivelul așteptărilor lui. Totul depinde de nivelul de performanță la care pot ajunge jucătorii în sezonul 2020-2021.

Advertisment
Advertisment