ActualitateshowbizSportStiri

Diana Bulimar, despre viața sa sentimentală. ”Eu nu-mi doresc să fiu măritată”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Fosta gimnastă de performanță Diana Bulimar, în vârstă de 27 de ani, a făcut declarații despre iubitul ei, da ș despre căsătorie.

Diana Bulimar a fost dublă medaliată olimpică și dublă campioană europeană, dar a decis să se retragă în 2016, din cauza mai multor accidentări. În plan personal, Diana Bulimarr formează un cuplu cu Radu Dumitrache. Cei doi s-au mutat împreună după aproximativ patru luni de la prima întâlnire.

Advertisment

Despre iubitul ei a dat detali Diana Bulimar într-un interviu pentru okmagazine.ro. De asemenea, în cadrul aceluiași interviu, fosta gimnastă a mărturisit că nu se gândește la măritiș.

Advertisment

Diana Bulimar, despre viața sa sentimentală. ”Am putea sta împreună toată viața, însă fără acel act”

”Eu nu-mi doresc să fiu măritată, pentru că poate sunt mai egoistă. Dar da, am putea sta împreună toată viața, însă fără acel act”, a declarat Diana Bulimar despre un eventual mariaj.


Despre partenerul ei de cuplu, fosta gimnastă a spus: ”Radu e un fost inginer reprofilat pe fotografie și videografie, iar acum face poze, video-uri, documentare la studioul lui. Ne-am cunoscut la un workshop de fotografie, în Deltă, dar era destul de rezervat față de mine, pentru că nu voia să cred că intră în vorbă cu mine doar pentru cine sunt, ca statut. El este un om foarte calm și liniștit, fix opusul meu, şi cred că de-asta ne și potrivim. E mai mare decât mine cu un an și suntem împreună de doi ani și jumătate. E primul iubit cu care am stat atât de mult și cu care am acceptat să mă mut.

E un om care m-a ridicat foarte mult, care a văzut în mine mai mult decât gimnasta Diana Bulimar şi m-a încurajat să vorbesc în fața camerei, să le spun oamenilor ce am trăit în viața de sportivă, să fac exerciții în fața camerelor care să le placă oamenilor și să învețe și ei ceva de la mine, să mă dezvolt. Şi m-a încurajat să fac toate astea ca să vină cât mai mulți copii spre gimnastică, să se bucure de poveștile mele – cum e și cartea mea, de exemplu, despre viața mea și cum ar putea să ajungă și ei la performanță”.

Advertisment
Advertisment