ActualitateshowbizSportStiri

David Popovici va concura în trei probe la Cupa României de la Otopeni

Advertisment
Advertisement
efume.ro

După ce a susținut examenul de Bacalaureat, David Popovici se pregătește să revină în bazinul de înot. Acesta va concura la Cupa României la înot.

David Popovici, dublu campion mondial şi european (100 şi 200 m liber), care recent a trecut cu brio examenul de Bacalaureat, va participa la al doilea său concurs din acest an.

Advertisment

Acesta va concura în trei probe, 100 m fluture, 100 m şi 200 m liber, în Cupa României la înot pentru seniori, tineret şi juniori de la Otopeni (2-4 iunie). Popovici va concura pe 2 iunie în serii şi în finală la 100 m fluture, pe 3 iunie în serii şi finală la 100 m liber, iar pe 4 iunie în serii şi finală la 200 m liber. La Cupa României, în fiecare zi seriile încep de la ora 9:00, iar finalele sunt programate începând cu ora 17:30.

Advertisment


”N-avem niciun obiectiv pentru acest concurs. Vrem doar sa vedem la ce nivel se află în momentul acesta şi să ne luăm câteva repere pentru perioada până la CM de nataţie de la Fukuoka (14-30 iulie). Ne-am adaptat programul de antrenament în ultimele săptămâni în conformitate cu calendarul examenului de Bacalaureat şi de pregătirea pentru acesta. A fost o experienţă diferită, am descoperit că putem avea flexibilitatea necesară, iar acest lucru îl va ajuta in viitoarele sesiuni pe care le va naviga ca student”, a declarat Adrian Rădulescu, antrenorul lui David Popovici, pentru Agerpres.

Advertisment
Advertisment