Sport

Cristina Neagu a ales să se antreneze acasă

În această perioada în care există riscul contaminării cu coronavirus cea mai bună handbalista din lume de antrenează acasă.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Cristina Neagu, în vârstă 31 de ani, a ajuns în topul handbalului cu rezultatele pe care le-a obținut. Ea a intrat într-o pauză forțată pentru că acest virus a paralizat de-a dreptul sportul românesc.

Cristina Neagu stă acasă și se antrenează

Datorită faptului că meciurile s-au suspendat ea își dorește să fie în cea mai bună formă când va trece această perioadă extrem de dificilă. Cristina a fost declarată cea mai bună handbalistă a lumii de patru ori, pentru meciurile câștigate și performanțele avute în anii 2010, 2015, 2016 și 2018.

Advertisment

Aceasta face exerciții acasă pentru a se menține în formă. Ea ține cont de recomandarea specialiștilor și a decis să iasă din casă cât mai puțin posibil. Ea susține că doar impreună vom putea învinge acest virus.

Advertisment

Trebuie să avem cu toți grijă de viețile noastre și a celor din jur. Cristina Neagu privește cu tristețe faptul că toate competiţiile au fost amânate din cauza coronavirusului.

Cristina spune că asta ar trebui să facem cu toții. Să considerăm că avem câtva timp la dispoziție să ne odihnim și să nu mai ieșim din casă. Sănătatea este cea mai importantă de aceea trebuie să ne protejăm cât de mult putem. Toți suntem rugați să respectăm cu precizie regulile de igienă și să evităm să mergem în locuri aglomerate. Cristina Neagu vrea să revină cât mai repede pe teren

Crsitina joacă la CSM București și va participa cu naționala feminină de handbal a României la turneul preolimpic. De această competiție depinde șansa lor de a participa la Jocurile Olimpice de vară 2020 care vor avea loc în Tokyo, Japonia. Din cauza riscului crescut al contaminării cu coronavirus, turneul preolimpic a fost amânat.

Nu se știe până când dar cel mai posibil, să aibă loc abia în luna iunie. De asemenea există șanse mari că și Jocurile Olimpice să fie anulate. Nu este de dorit să se adune un număr mare de oameni pe stadion în această perioada. Chiar dacă japonezii nu vor să accepte ideea că s-ar putea suspenda Jocurile Olimpice ar fi păcat ca o competiție de asemenea anvergură să se desfășoare fără public.

România face parte dintr-o grupă cu Norvegia, Muntenegru și Thailanda, primele două naționale. Țara noastră are șanse mari să ajungă în Jocurile Olimpice de la Tokyo din acest an.

Advertisment
Advertisment