Sport

Cine e omul care conduce din umbră noul proiect de la Dinamo

Paul Anton a vorbit despre cel care conduce de fapt clubul din Ștefan cel Mare.

Advertisment
Advertisement

Paul Anton a intrat pe radarul celor de la Dinamo, însă până se va hotărî unde va evolua în acest sezon, a decis să vorbească despre noua conducere a echipei. Fotbalistul a jucat în sezonul 2016-2017 la Getafe, unde era pe atunci și Jose Melero Marin, omul care conduce noul proiect al „câinilor”, alături de Pablo Cartacero.

Cine e omul care conduce clubul

„Eu nu îl cunosc decât pe domnul Melero, am lucrat la Getafe cu el. E un profesionist, e puțin diferit față de cei din București, nu apare în viața echipei.

Advertisment

Știu că se ocupă de acte, în birouri, dar nu l-am întrebat niciodată dacă are bani. El conducea clubul, el era cu actele. Primul meu contact cu cei de la Getafe a fost cu domnul Melero. Referitor la Contra, cele mai bune performanțe din ultimii zece ani au fost obținute cu el, eu cred că e o mutare foarte bună”, a declarat Anton, la Digi Sport.

Advertisment

Jucatorul ar putea ajunge la Dinamo

Paul Anton e acum liber de contract, după ce a plecat de la Samara. Acesta e vrut în România, de CFR Cluj și de Dinamo. Fotbalistul de 29 de ani a admis ca a purtat negocieri în privința unui eventual transfer al lui în Liga 1. Totuși, deocamdata, nu vrea sa se hotărască în legătură cu viitorul său.

„Da, e corect, am discutat cu CFR și cu Dinamo, dar până nu e negru pe alb, nu pot spune nimic. Am o familie, am 29 de ani și trebuie să gândesc pentru familia mea. Până acum am ales România, am ales uneori poate sentimental, dar acum am o vârstă.

Cred că am demonstrat ce pot în Liga 1. Perioada de transferuri e deschisă, vreau să mai aștept puțin să văd care e situația. Am avut o discuție cu Cosmin (n.r Contra), dar și cu Dan Petrescu. Discuții au fost, dar atât timp cât nu e nimic negru pe alb nu poți vorbi de o ofertă.

Momentan, țintea mea este să găsesc afară un contract avantajos, sunt în discuții și cu mai multe echipe din străinătate”, a adăugat jucătorul.

Advertisment
Advertisment