Sport

CFR Cluj, aproape de a realiza un transfer de titlu

Mario Camora a declarat, în exclusivitate pentru Telekom Sport, că Emanuel Culio este aproape de a se întoarce să joace în România.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Argentinianul de 37 de ani a părăsit-o în iarnă pe CFR Cluj, întorcându-se în țara natală. Acesta declarase că era plecat de prea mult timp de acasă și îi este dor de cei dragi și de Argentina. Culio plănuia să se retragă de la divizionara secundă din țara sa, Quilmes Atletico.

Totuși, se pare că și România îi lipsește foarte mult. El este pregătit să revină pe terenul de joc în țara unde a cunoscut cele mai mari succese în fotbal.

Advertisment

Culio este pregătit să revină la CFR Cluj

În exclusivitate pentru Telekom Sport, Mario Camora, căpitanul echipei din Gruia, a declarat că a vorbit cu argentinianul. Camora spune că Emanuel Culio și-ar dori să se întoarcă în România. Acesta așteaptă totuși să vadă cum va evolua situația, din cauza pandemiei.

Advertisment

Camora a mai spus că lui Culio și familiei lui le este dor de Cluj, întrucât le place foarte mult orașul. De asemenea, copii lui Culio au și fost la școală în orașul din inima Transilvaniei.

Căpitanul clujenilor spune că întotdeauna va fi bine venit la echipă și îl așteaptă cu brațele deschise. De asemenea, el consideră că argentinianul e un jucător foarte mare și îi va ajuta enorm în lupta pentru titlu.

Culio a vorbit și cu Dan Petrescu

Se pare că Emanuel Culio a vorbit și cu Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, despre revenirea la echipă. Acesta a fost de acord cu propunerea și îl așteaptă cât mai curând pe argentinian. Este cunoscut faptul că Emanuel este unul dintre jucătorii preferați ai lui Dan Petrescu.

Culio a cunoscut la trupa din Gruia cele mai mari performanțe din cariera sa fotbalistică. Acesta a câștigat cu CFR Cluj patru titluri de campion, trei Cupe ale României și trei Supercupe.

De asemenea, a făcut parte din cea mai bună echipă a sezonului 2017/2018 de Liga 1. Argentinianul ar urma astfel să își treacă în cont al 5-lea trofeu de campion, CFR Cluj fiind prima în clasament.

CFR Cluj se află pe primul loc în Liga 1 în acest moment, cu 30 de puncte. Aceasta este urmată de către FCSB, cu 26 de puncte. Din actualul play-off de Liga 1, ar mai fi de jucat 8 etape.

Advertisment
Advertisment