Sport

Cesare Prandelli, privește cu pesimism epidemia COVID-19

Fostul antrenor al lui Adrian Mutu, este speriat să vadă că tot mai mulți oameni se infectează cu coronavirus și apar tot mai multe decese.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Cesare Prandelli nu poate să creadă că acest virus a putut să distrugă atâtea vieți și a făcut să sufere un număr așa de mare de oameni. El simte o mare durere în suflet din cauza că a pierdut multe persoane dragi în toată această perioadă.

Cesare Prandelli speriat de tot ce se întâmplă în Italia

Cesare este antrenorul cu care Adrian Mutu a lucrat la Fiorentina. El este extrem de îngrijorat pentru ce va urma după ce coronavirusul a făcut tot mai multe victime. A pierdut mult prieteni din cauza acestei boli groaznice.

Advertisment

El susține că trebuie să stăm cu toții în casă pentru a nu mai muri oameni. Trebuie să fim dispuși să ne autoizolăm și să fim uniți. Cesare cere oamenilor să fie înțelegători și să stea o perioada în casă.

Advertisment

Doctorii care lucrează în spitale se află departe de familii și totuși își dau silința să ajute tot mai mult, făcând reale sacrificii. Totuși decizia de izolare se pare că a venit prea târziu. Nu se știe dacă mai poate ajuta. Cesare Prandelli spune că nu s-a așteptat niciodată la această nenorocire. El ascultă cu frică fiecare știre și nu știe încotro se îndreaptă această lume.

Totul este incert și nu mai poate crede în nimic. O parte din prietenii săi au făcut testul și au ieșit pozitiv. Acum se află în carantină și este foarte îngrijorat pentru ei.

Coronavirus atacă fără frică fotbaliștii italieni

În ultimele zile, mai mulți jucători din Italia au fost depistați pozitiv. Se pare că cele mai afectate echipe sunt Fiorentina și Sampdoria.

În toată țara sunt 17.660 de persoane infectate cu coronavirus. Cel mai îngrijorător este faptul că numărul deceselor a ajuns deja la 1.266. Din nefericire situația este disperată. De la o zi la alta tot mai multe persoane ajung să fie infestate cu acest virus mortal.

Cesare își arată frică pe față prin anunțurile umanitare pe care le face. El a fost foarte afectat pentru pierderile suferite și nu vrea ca și alți prieteni să moară din cauza acestui virus. În calitate de antrenor este devastat de faptul că tot mai mulți fotbaliști sunt descoperiți pozitiv. Nu înțelege cum a fost posibil acest lucru și speră că totul să se termine cât mai curând.

Advertisment
Advertisment