ActualitateSportStiri

Ce și-a cumpărat Giani Kiriță din primii bani pe care i-a câștigat. ”Îmi doream foarte mult”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Fostul jucător de fotbal Giani Kiriță, în vârstă de 45 de ani, a dezvăluit ce a făcut cu primii bani pe care i-a câștigat.

Giani Kiriță este un fost jucător de fotbal care a activat la Dinamo București, echipă pentru care a jucat între anii 1997 și 2003, fiind și căpitanul acesteia. După plecarea de la Dinamo, acesta a jucat pentru echipele turcești Samsunspor, Gaziantep, Ankaragücü și Bursaspor. De asemenea, Giani Kiriță a jucat patru meciuri pentru echipa națională, primul fiind cel cu Polonia din 16 august 2000.

Advertisment

De-a lungul anilor, Giani Kiriță a apărut la numeroase show-uri de televiziune. Printre emisiunile la care a fost prezent se numără ”Dansez pentru tine”, ”Exatlon” și ”Vulturii de noapte”. De curând, Giani Kiriță este implicat în proiectul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, de la Pro TV.  De curând, fostul fotbalist a dezvăluit, pentru playtech.ro, că s-a angajat.  Giani Kiriță va activa în cadrul unei firme de securitate.

Advertisment

Ce și-a cumpărat Giani Kiriță din primii bani pe care i-a câștigat. ”Mi-am cumpărat, nu exagerez, 10 banane”

Prezent la emisiunea online ”În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, Giani Kiriță a dezvăluit ce anume și-a cumpărat din prmii bani pe care i-a câștigat. Acesta și-a cumpărat multe banane, fructe care se găseau greu la vremea respectivă, iar ulteior ș-a cumpărat și o pereche de ghete.


„Când am luat primul salariu, țin minte că la Rocar eram, în liga a 2-a. Și țin minte că bananele erau pe sub mână pe timpul lui Ceaușescu, mama ne făcea rost. Îmi doream foarte mult să mănânc banane și nu prea aveam, le împărțeam cu sora mea, erau verzi, nu erau cum trebuie și mi-am dorit foarte mult. Mă duceam la Rocar din Berceni și era piața aia acolo și atunci începuseră să vină, erau la liber bananele. Țin minte că din salariu mi-am cumpărat, nu exagerez, 10 banane. M-am pus în tramvai până acasă, că stăteam în Pantelimon, și până acasă le-am mâncat pe toate, chiar dacă mi s-a făcut rău. Și atunci am zis da, am reușit! Pe urmă mi-am luat niște ghete noi pe care mi le doream foarte tare”, a povestit Giani Kiriță, notează kanald.ro.

Advertisment
Advertisment