Sport

Ce declară tânărul Ianis Hagi despe tatăl său

Ianis este conștient de așteptările pe care le au toți de la el și consideră că numele Hagi crează o presiune suplimentară asupra sa.

Ianis Hagi se află într-un moment bun la Rangers. A marcat un gol în ultimul meci contra celor de la Hamilton, aflându-se la prima reușită din noul sezon, ceea ce i-a mai luat din presiunea purtată pe umeri.

Ianis Hagi a marcat un gol decisiv şi în meciul, echipei sale, Glasgow Rangers, cu portughezii de la Braga. Românul a reușit să înscrie două goluri, care au adus o revenire spectaculoasă a scoțienilor în prima manșă a șaisprezecimilor pentru finala Europa League. Pentru această victorie a fost aclamat de The Guardian sau BBC

Recent, Hagi Jr. a acordat un interviu pentru revista Viitorul în care a vorbit despre atmosfera de la echipa de club, momentele unice trăite la Campionatul European U21 și despre presiunea numelui pe care îl poartă.

Ianis Hagi, declarații surpriză despre tatăl său

Hagi Jr. a venit în această vară la Rangers ca o mare speranță. Atât numele, cât și talentul lui i-au făcut pe scoțieni să tresară la fiecare atingere a sa de balon. De aceea, mijlocașul român are o relație specială cu fanii lui Rangers.

„E extraordinar. Fanii noștri trăiesc pentru Rangers sută la sută și ne transmit și nouă asta. M-au primit senzațional, ce-și poate dori din acest punct de vedere un tânar fotbalist?”, a spus Ianis Hagi pentru sursa citată.

„Să știi că ușor nu e să fii băiatul lui Gheorghe Hagi. Greutatea numelui, plus exigența lui. Bine, el în general e exigent, dar cu mine era și mai și! Sunt conștient că atunci când cineva se uită la mine, mă compară cu el, dar eu sunt Ianis și caut să am stilul meu și drumul meu în viață”, a mai declarat Ianis Hagi.

În prezent, cotaţia tânărului jucător pe site-ul de specialitate transfermarkt se ridică la 4,5 milioane de euro. În uşoară scădere, apogeul atins fiind de 6 milioane euro.


TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: