ActualitateSportStiri

Câți bani dă Rică Răducanu pe medicamente. ”Adică o pensie din două, câte avem în casă în acest moment”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Fostul portar Rică Răducanu, în vârstă de 76 de ani, dă o mulțime de bani lunar pe medicamentele de care are nevoie.

Rică Răducanu, unul dintre cei mai îndrăgiți foști sportivi din România, a mărtuisit, pentru playtech.ro, că cheltuie pensia pe care o are pe medicamente, descucându-se cu cealaltă pensie, a soție, pentru celelalte cheltuieli.

Advertisment

”Marea problemă e că ăştia ne spun ce vor ei la televizor şi noi, ceilalţi, acasă, constatăm de ceva vreme că nu e deloc aşa. Nu mai departe povestea cu creşterea pensiilor. Nu ştiu despre ce creştere se discută la televizor, aproape în fiecare seară, căci în buzunarul meu nu se simte mai nimic. Nu am simţit absolut nicio creştere, deşi toată lumea a vorbit despre creşterea pensiilor”, a spus fostul portar de fotbal.

Advertisment

Câți bani dă Rică Răducanu pe medicamente. ”O pensie se duce doar pe medicamente”

”Am ajuns să cheltuiesc circa 2.000 de lei doar pe medicamente. Adică o pensie din două, câte avem în casă în acest moment. O pensie se duce doar pe medicamente. Şi ca la noi mă gândesc că se întâmplă în multe alte case. Nu se poate trăi aşa! Dacă nu ar fi nevastă-mea, cu natura ei atentă la diverse lucruri, nu ştiu cum aş mai putea trăi”, a mai spus Rică Răducanu pentru sursa mai sus-menționată.


”Eu, spre exemplu, iau câte 9 pastile pe zi. Recomandate toate de medic, să ne înţelegem! Trei dimineaţa, trei la prânz şi tot atâtea seara. Pentru inimă, pentru circulaţie, pentru nenorocita aia de gută. Plus câte un aspenter, care nu trebuie să-mi lipsească de pe agenda zilei. Iar toate astea costă bani. Chiar şi atunci când sunt compensate, tot mai scoţi bani din buzunar, pentru diverse pretexte”, a adăugat acesta.

Advertisment
Advertisment