Sport

Antrenorul Mikel Arteta a fost infestat cu coronavirus

COVID-19 a atacat și lumea sportului. Partida Brighton – Arsenal a fost amânată în timp ce echipa Chelsea se află în carantină

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Mikel Arteta, antrenorul echipei Arsenal Londra a fost depistat pozitiv la coronavirus.  Decizia clubului a fost ca toată echipa să între în carantină.

Antrenorul de la Arsenal Londra depistat pozitiv cu coronavirus

Imediat după ce s-au aflat rezultatele testului coronavirus a antrenorului Mikel Arteta s-au luat măsuri de autoizolare. Clubul Brighton a anunțat că partida de sâmbătă cu Arsenal, nu va mai avea loc.

Advertisment

Oficialii Premier League trebuie să aibă o discuție în vederea organizării meciurilor viitoare. Din cauza epidemiei, șansele că aceste meciuri să aibă loc sunt reduse la minim. S-a făcut deja un anunț oficial prin care un număr mare de persoane, care au intrat în contact cu antrenorul de la Arsenal Londra se află izolați.

Advertisment

Mikel Arteta și-a făcut testul după ce a văzut că se simte foarte rău zile repetate. El susține că sănătatea oamenilor este cea care contează cel mai mult. Acesta își dorește să revină la muncă cât de repede posibil. Abia aşteaptă ca echipa să între la antrenamente, după ce va trece acest val cu epidemia.

Echipa Arsenal a câștigat doar 6 meciuri în 25 de etape din Premier League iar acum sperau  să înscrie încă o victorie în cea de-a 61 etapă.

Benjamin Mendy s-a autoizolat și 3 jucători de la Leicester sunt în carantină

Nu se știe încă ce se va întâmpla cu meciurile din Premier League însă trebuie să se decidă asupra unei strategii comune. Cel mai probabil toate meciurile care urmau să aibă loc în acest weekend vor fi amânate.

Toți jucătorii și antrenorii echipei Chelsea Londra vor intra în carantină. Și atacantul Callum Hudson-Odoi a fost depistat pozitiv.

Benjamin Mendy, de la Manchester City, s-a autoizolat ca măsură de precauție. El a luat această decizie pentru că un membru al familiei a avut simptome de coronavirus.

Se pare că epidemia coronavirus s-a infiltrat și în Premier League. Trei jucători de la Leicester City au avut simptome specifice. Managerul Brendan Rodgers susține că cei trei fotbaliști se află în carantină, însă nu dă numele acestora.

Premier League este cel mai bogat campionat din lume. Doar cu zeci de ani în urmă a mai avut loc un asemenea eveniment. Amânarea meciurilor următoare se pare că este cea mai bună alegere în situația de față. Încă nu s-a luat o decizie finală dar oficialii vor discuta acest lucru în vederea stabilirii meciurilor ulterioare.

Advertisment
Advertisment