Sport

Anamaria Prodan speriată pentru fiica sa, Sarah

Anamaria a intrat în panică când a aflat că fiica ei s-a accidentat pe teren. I s-a oprit inima în loc la aflarea acestei vești.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Anamaria face dezvăluiri despre întâmplarea care i-a tăiat respirația. Ea a fost de-a dreptul șocată când a aflat vestea despre fiica ei. Familia este foarte importantă pentru ea iar copiii sunt mai presus decât orice.

Impresara Anamaria Prodan dezvăluie momentul de durere pricinuit de accident

Anamaria vorbește deschis despre familie și carieră în cadrul emisiunii “Prodanca şi Reghe. Ea este mereu prezentă la televizor iar de-a lungul timpului a apărut și în alte emisiuni.

Advertisment

Pe lângă clipele de bucurie Anamaria mai are parte ca și oricine și de tristeți. Ea a ales să vorbească deschis despre un moment dureros, din viață ei. Fiica ei s-a accidentat destul de grav pe terenul de baschet.

Advertisment

Sarah Dumitrescu, fiica lui Anamaria Prodan a debutat în basket la finele anului trecut. Aceasta s-a făcut cunoscută în echipa de baschet de la colegiul unde învață din America, NCAA. Acesta este foarte aproape de WNBA, liga profesionistă americană de baschet.

Fiica Anamariei are mare potențial să devină renumită în basket

Sarah Dumitrescu ar putea deveni a treia mare sportivă din România de acest nivel. Chiar dacă Anamaria locuiește în Dubai iar Sarah în America unde își face studiile, Anamaria vrea să fie mereu prezentă la meciurile ei.

Atunci când nu reușește să ajungă pe stadion se mulțumește să o vadă și din fața televizorului. Așa s-a întâmplat și cu meciul în care Sarah a fost accidentată. În timp ce Anamaria urmarea meciul la televizor și a văzut acea accidentare îngrozitoare a înmărmurit. Ea știa că nu poate face nimic și nici măcar nu îi este alături. A fost un moment de șoc asociat cu maximă îngrijorare.

Pentru o clipă a simțit că nu mai are aer să respire. De la punctul culminant în care era extrem de fericită văzând că Sarah joacă minunat, într-o clipită a trecut la disperare.

Cu toții s-au bucurat pentru fiecare coș înscris iar când a fost accidentată și a căzut pe jos, a simțit o ruptură direct în suflet. Pentru o inima de mamă este foarte dureros. Ea a simțit imediat că e mai mult decât o simplă căzătură.

Sarah este o jucătoare de basket cu un potențial imens dar care a avut neșansa de a fi accidentată. Ea avea dureri foarte mari se vedea foarte clar la televizor, iar Anamaria era terminată. Nu mai putea privi cum fiica ei stă în dureri fără să îi fie alături. A văzut-o pe jos, țipând de durere moment în care i-a ajuns strigătul ei până la inima.

Advertisment
Advertisment