Sport

Anamaria Prodan în contradictoriu cu Becali

Propunerea lui Gigi Becali nu poate fi acceptată. Federația nu poate rezilia contractele fotbaliștilor în perioada de criză provocată de coronavirus.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Anamaria Prodan, agentul numărul 1 în fotbal, analizează foarte atent fiecare propunere mai ales atunci când este vorba despre fotbaliștii  care se află sub conducerea ei. Gigi Becali cere Federației pe care ea o conduce, să rezilieze contractele a 3 jucători, ceea ce ar fi total împotriva legii.

Anamaria Prodan susține că această propunere nu respectă legislația în vigoare

Gigi Becali crede că acum este momentul potrivit ca 3 fotbaliști să rămână fără contract, pe fondul epidemiei de coronavirus. În această perioadă nici meciurile și nici antrenamentele nu mai pot avea loc. Anamaria este total împotriva acestei propuneri deoarece ea susține că ar fi un abuz adus la adresa fotbaliștilor.

Advertisment

Chiar și în situația de față când România se află într-o situație devastatoare nu se pot întrerupe așa pur și simplu contractele fotbaliștilor. În conformitate legală, contractele trebuie menținute și în perioada când antrenamentele și meciurile nu mai au loc.

Advertisment

Anamaria Prodan susține că nici patronii altor companii nu pot să întrerupă contractele angajaților pentru că este ilegal și totodată inuman.Dacă angajații i-ar da în judecată și se judecă cu ei au toate șansele de câștig, Drepturile financiare trebuie acordate fără dar și poate până când contractul respectiv expiră.

Anamaria privește orice problemă din punct de vedere legal

Anamaria vede că întreaga lume este cuprinsă de panică iar virusul atacă dur chiar și sportul. Nu știe exact ce se va întâmpla cu jucătorii și antrenorii în acest sezon.

Este o perioadă critică peste tot în lume. Totuși stă și analizează profund înainte de a lua o decizie finală.Anamaria Prodan vine cu o propunere pentru toți ceilalți patroni de cluburi sportive. Ea știe care este cea mai bună soluție pentru moment pentru a reduce în mod semnificativ costurile cluburilor.

Ar trebui că fiecare fotbalist să primească o plata lunară, ce coincide cu 75% din salariul mediu pe economie având în vedere situația de criză.

Prodanca a adus deja în discuție acest subiect cu jucătorii ei și urmărește îndeaproape ce alte decizii mai ia Guvernul. În funcție de cum vor evolua lucrurile va decide și ea ce va face în continuare.

În momentul în care se va termina starea de forță majoră contractele vor putea reveni la normal. Până atunci încearcă să fie un sprijin real fotbaliștilor și privește încrezătoare spre viitor.

Advertisment
Advertisment