Sport

Americanii Vor Să-l Cumpere Pe Florin Coman

Gigi Becali spune că nu are nevoie de banii oferiți de Orlando City pentru Florin Coman pentru că nu este încă pregătit să îl vândă.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Orlando City a făcut o oferta pentru Florinel Coman însă Becali nu părea fi prea interesat. Acesta nu pare deloc atras de suma de bani din transfer. Totuși Florin Coman, este un fotbalist foarte bun și s-ar putea să plece de la FCSB.

9.000.000 de euro pentru 60% din Coman

Această este oferta pe care a primit-o Gigi Becali. Orlando City este dispus să ofere o suma mare de bani pentru Florinel Coman.

Advertisment

Becali nu crede că va accepta acum transferul pentru că suma oferită pentru vânzarea jucătorului nu pare să-l atragă deloc. El le-a făcut o propunere celor de la Orlando City.

Advertisment

Acesta susține că dacă primește în prima fază suma de 5.000.000 de euro după aceea vrea să ia 2.000-2.000. El nu își permite să facă mișcări iresponsabile.

Se gândește și la faptul că după ce trece criză s-ar putea să îl vândă și mai scump pe Florinel Coman. Datorită situației incerte provocate de epidemia de coronavirus Becali preferă să gândească profund înainte să acționeze.

Acesta susține că toți jucătorii cu 15.000 de euro se vor vinde rapid. Apoi urmează să vină Niță și cu ceilalți jucători de la echipa a doua. În acest context Niță va fi liderul echipei.

El consideră că Niță îl va ajuta să câștige mulți bani. Din colaborarea cu Niță speră să beneficieze de multe avantaje.

Gigi Becali se bazează pe noroc

Becali susține că olandezii de la Feyenoord sunt interesați să îl cumpere pe Dennis Man. În momentul în care o să decidă să propună o oferta finală o să vadă pe care îl va vinde mai scump pe Dennis sau pe Florin.

Deocamdată se mai gândește pentru că nu vrea să se avânte direct. Becali spune că nu are nevoie de acești bani momentan.

Chiar dacă îl va vinde și pe Dennis Man și pe Florin Coman Becali își pune mari speranțe în Niță. 6.000.000 de euro este cota de piață a lui Florinel Coman însă Becali nu acceptă deocamdată oferta.

El are planuri mari pentru fotbal. Pentru moment preferă să nu facă nici o mișcare atâta timp cât lumea sportului este de-a dreptul paralizată. Becali speră că totul va reveni curând la normal și vor începe din nou meciurile de fotbal. Atunci va ști exact care sunt cotațiile jucătorilor și poate face tranzacția optimă.

Advertisment
Advertisment