ActualitateshowbizSportStiri

Rică Răducanu are probleme de sănătate. ”Dar eu nu vreau să mă operez”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Fostul portar Rică Răducanu, în vârstă de 77 de ani, se confruntă cu probleme de sănătate.Acesta a explicat despre ce este vorba.

Rică Răducanu are probleme de sănătate. Fostul portar are probleme cu genunchii și ar trebui să se opereze.

Advertisment

Despre starea sa de sănătate a dat detalii acesta pentru click.ro.

Advertisment

Rică Răducanu are probleme de sănătate. ”Medicii mi-au zis că vor să îmi pună o tijă”

 

„Nu sunt deloc bine, tocmai ce am fost în perioada asta la spital și medicii mi-au spus că nu sunt ok deloc cu sănătatea, mai exact cu picioarele, știți și voi că mă supără de ani de zile, iar acum problemele s-au acutizat și mai mult. Am probleme mari cu cartilajele, fac injecții în continuare pentru că mă dor foarte tare. Medicii mi-au zis că vor să îmi pună o tijă în perioada următoare la ele, dar eu nu vreau să mă operez că, după o să urmeze o perioadă lungă de recuperarea, în care efectiv voi învăța să merg fix ca un copil. Nu vreau să ajung aici”, a declarat Rică Răducanu.


„Pe 1 iunie cred că o să plec la mare, dar să știi că nu mai este ce a fost. Nu mai pot juca un tenis cu piciorul, așa cum o făceam o dată, ba o gagică și tot așa. Acum mă duc să stau la relaxare. Am zis că dacă tot ajung la mare o să merg la Neptun și la Mangalia pentru tratament acolo poate – poate am noroc și îmi mai dă drumul la durere”, a mai spus el.

Advertisment
Advertisment