ActualitateStiri

Poveste socanta, nu a crezut in pandemie si a ajuns la spital. Kovacs Erno a ajuns pe patul de spital cu mască de oxigen!

Advertisment
Advertisement

Unul dintre cei mai mari contestatari ai pandemiei de COVID-19 şi mai ales a restricţiilor impuse de autorităţi, Erno Kovacs a primit o lovitură puternică.

Zălăuanul a fost infectat cu coronavirus şi a ajuns în stare gravă în spital, având nevoie de oxigen. Aflat pe patul de spital, Erno Kovacs regretă că a fost împotriva vaccinării şi nu a crezut în acest virus, astfel că acum, zălăuanul este cel care vine cu un îndemn clar pentru populaţie. “Vaccinaţi-vă, nu lăsaţi să treacă timpul”

Advertisment

Pandemia de COVID-19 a lovit în plin omenirea. La început, autorităţile au luat măsuri dure pentru a preveni îmbolnăvirile, fapt ce a stârnit multe nemulţumiri.

Advertisment

S-au organizat proteste pentru măsurile impuse, iar oamenii au ieşit în stradă să îşi strige nemulţumirea. S-a întâmplat acest lucru şi în Zalău, unde Erno Kovacs a fost printre cei mai mari contestatari a restricţiilor impuse. Antreprenorul în vârstă de 50 de ani a fost vehement şi la adresa vaccinării anti-COVID şi a lăsat să se înţeleagă că el nu crede în acest virus!

La câteva luni distanţă de la acele proteste care s-au organizat şi în Zalău, Erno Kovacs a primit o lovitură puternică şi a fost infectat cu COVID-19. Nu a fost vorba doar de o formă uşoară, deoarece Erno Kovacs a fost internat în spital având nevoie de mască cu oxigen.

Ar putea fi o imagine cu 5 persoane şi persoane în picioare

Aflat pe patul de spital, acum zălăuanul regretă că a fost împotriva vaccinării şi nu a crezut în acest virus, astfel că acum, Erno Kovacs este cel care vine cu un îndemn clar pentru populaţie. “Vaccinaţi-vă, nu lăsaţi să treacă timpul”.

Iată şi mesajul pe care acesta l-a postat pe contul său de facebook împreună cu o poză în care are masca de oxigen pe faţă.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi spital

“VACCINATI-VĂ, DRAGII MEI! MIE ÎMI PARE RĂU CĂ NU M-AM VACCINAT. NU LĂSAŢI SĂ TREACĂ TIMPUL. Îmi pare rău că am fost contra vaccinării și contra COVID. Am să promovez vaccinul. Medicii sunt într-adevăr niște eroi şi trebuie respectați. Îmi aplec capul în faţa lor și îmi cer iertare pentru neîncrederea care am avut-o faţă de ei” – Kovacs Erno

Advertisment
Advertisment