ActualitateStiri

Incident groaznic pe o stradă din Capitală. O fată, bătută crunt de alte două adolescente

Advertisment
Advertisement
efume.ro

O fată de 14 ani a fost bătută crunt de alte două adolescente pe o stradă din Capitală. Incidentul s-a petrecut în Sectorul 3.

O fată de 14 ani a fost bătută crunt de către alte două adolescente de 15 și 16 ani, care au tras-o de păr şi au lovit-o cu palmele, cu pumnii şi cu picioarele inclusiv în cap, incidentul având loc pe o stradă din Sectorul 3 al Capitalei. Victimei i-au fost smulse genele false de la ochi și i-au fost furate din geantă o sumă de bani, telefonul și un creion de buze, transmite Hotnews.

Advertisment

Conform Parchetului Judecătoriei Sector 3, instanța a emis mandate de arestare pentru 30 de zile pe numele a două fete de 15 și 16 ani, pentru infracțiunile de ameninţare, tâlhărie, şantaj şi lipsire de libertate. Cele două ar fi agresat o fată de 14 ani şi i-au sustras telefonul şi alte bunuri din geantă.

Advertisment

În 4 septembrie, în jurul orei 16:00, cele două adolescente arestate – împreună cu alte două fete – au mers într-un parc din sectorul 3, unde au abordat o copilă de 14 ani, pe care au forțat-o să meargă cu ele în lateralul unui bloc. Acolo, cele două fete de 15 și 16 ani şi cele două aflate în grup cu ele au agresat-o pe fata de 14 ani: au tras-o de păr şi au lovit-o cu palmele, pumnii şi picioarele, inclusiv în cap.

În aceeaşi zi, în jurul orei 17:45, cele patru fete au constrâns-o pe victimă să meargă la o altă adresă „lipsind-o astfel de libertate până în jurul orei 18:45”.

 

Advertisment
Advertisment