ActualitateshowbizStiri

Mesajul Anei Morodan după ce a fost prinsă băută și drogată la volan. ”Îmi pare rău că v-am dezamăgit și sunt recunoscătoare că n-am făcut și mai mult rău”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Ana Morodan a transmis un mesaj în mediul online după ce a fost prinsă băută și drogată la volan. ”Îmi pare rău că v-am dezamăgit și sunt recunoscătoare că n-am făcut și mai mult rău”, a scris cea supranumită ”Contesa digitală”.

Ana Morodan a fost reţinută de poliţişti marți seară după ce nu a oprit la semnalele polițiștilor, în trafic, apoi a lovit două maşini şi a refuzat să fie testată pentru depistarea alcoolului şi a substanţelor psihoactive. Aceasta a fost oprită în trafic de două ori miercuri seară, la interval de câteva ore, iar în urma primului incident i-a fost reținut permisul auto. Prima dată, a fost oprită în trafic în jurul orei 16.00, iar a doua oară, în jurul orei 22.00.

Advertisment

Miercuri seară, cea supranumită ”Contesa digitală” a fost plasată de instanță sub control judiciar pentru 60 de zile. Aceasta negat că ar fi condus băută sau sub influența drogurilor.

Advertisment

„Într-adevăr, am făcut o greşeală şi am condus fără carnet. Eu nu am consumat şi nu folosesc niciodată droguri. Am o reţetă de la medic, care conţine benzotamină”, a declarat Ana Morodan.

Ulteior celor petrecute, Ana Morodan a transmis un mesaj în mediul online. Aceasta a afirmat că a greșit și că este recunoscătoare că nu a făcut și mai mult rău.

”Pentru copiii și tinerii care mă urmăresc și care visează să fie și ei influenceri. Nu faceți ca mine.
Să nu vă credeți mai putrernici decât viața, să nu vă lăsați seduși de celebritate și să riscați totul pentru asta.Să nu vă faceți că zâmbiți și că sunteți fericiți când nu mai e niciun pic de soare în viața voastră. Nu merită.Pentru toți ceilalți, am greșit, îmi pare rău că v-am dezamăgit și sunt recunoscătoare că n-am făcut și mai mult rău.

Am vrut doar dă fiu o fată iubită și fericită. Acum mi-aș dori să fie posibilă o lume ca într-o poveste pe care am auzit-o odată. Într-o comunitate din Africa, când un om greșește tot satul vine și îl mângâie și îl îmbrățișează. Ei cred că toți suntem buni și avem nevoie mai mult ca oricând de înțelegere și dragoste umană atunci când greșim. Fiind blânzi cu cel care a greșit, îl ajută să se reconeceze la natura lui adevărată, cea bună. Aveți grijă de mintea și sufletul vostru”, a scris influencerița în mediul online.

Advertisment
Advertisment