info

Șoc pentru toată România. Dan Bittman nu are din ce trăi. Din mila cui trăiește artistul

Nimeni nu s-ar fi așteptat vreodată la așa ceva. Dan Bittman trăiește din mila altora. E dezastru, nu se știe ce va face.

Dan Bittman e în cele mai grele momente ale vieții. Cântărețul nu are din ce să trăiască. Ce se va întâmpla cu artistul.

Șoc pentru toată România. Dan Bittman nu are din ce trăi. Din mila cui trăiește artistul

De când pandemia a invadat toată lumea, Dan Bittman a ajuns într-o situație care, cel puțin pentru moment, e fără scăpare. Din cauza restricțiilor, acesta nu mai are cântări și pur și simplu nu are din ce să trăiască. Artistul a făcut dezvăluiri care au uimit întreaga lume. ”Nu fac nimic în momentul de față. Stau la mila cuiva, trăiesc din banii din drepturile de artist. Cei de la guvernare mă ignoră. Ce să îi fac? Pot face eu ceva? Văd că unii nici nu vor ca lucrurile să se îndrepte într-o oarecare măsură”, a spus Dan.

Investiția de 750.000 de euro nu îi aduce nici un profit

Mai grav pentru Dan Bittman este că a făcut o investiție de 750.000 de euro. E vorba despre parcul de distracții de pe malul lacului Snagov, care nu îi aduce în acest moment nici un profit. “Trec printr-o perioada destul de dificilă. Nu îmi merg nici cântările, dar nici afacerea. Parcul de distracție este închis în momentul de față, nu știu dacă o să îl deschidem, în primăvară, în luna mai. Momentan este totul în așteptare. În fiecare zi sper să fie bine, să își revină lucrurile. Am investit foarte mult în afacerea aia și momentan nu am niciun profit. Acolo este munca mea de ani de zile.

Nu fac nimic în momentul de față. Stau la mila cuiva, trăiesc din banii din drepturile de artist. Cei de la guvernare mă ignoră. Ce să îi fac? Pot face eu ceva? Văd că unii nici nu vor ca lucrurile să se îndrepte într-o oarecare măsură”, a declarat Dan Bittman pentru impact.ro.

 

Tags