info

Simțea că fiica sa MIROSEA urât, așa că i-a făcut o baie. Mirosul însă NU a dispărut, așa că dus-o la doctor. Este de necrezut ce au putut descoperi aceștia

Un copil mic ce emana un miros misterios oribil, timp de două săptămâni, a fost găsit cu un burete putrezit în nas.

Când nasul micuței Accurisa Getsevich a început să curgă la începutul lunii trecute, mama ei a crezut că micuta de 18 luni pur și simplu a răcit.

Accurisa Getsevich a început să se îmbolnăvească, având nasul curgând

Intr-un timp scurt mama ei a rămas îngrozită când mucusul a devenit verde și roșu, ducând-o rapid la spitalul Hammersmith.

Simțea că fiica sa mirosea urât, așa că i-a făcut o baie. Mirosul însă nu a dispărut, așa că dus-o la doctor. Este de necrezut ce au putut descoperi aceștia

În ciuda faptului că a explicat problema legată de nasul ei, mama spune că medicul a atribuit boala unui virus misterios și i-a prescris antibiotice.

Desi mama a finalizase administrarea antibioticelor, starea copilului nu sa imbunatatit deloc, motiv pentru care doamna Getsevich a revenit la spital fix două săptămâni mai târziu.

Simțea că fiica sa mirosea urât, așa că i-a făcut o baie. Mirosul însă nu a dispărut, așa că dus-o la doctor. Este de necrezut ce au putut descoperi aceștia

În cele din urmă, medicii i-au găsit un burete în nas, care a stat în nară de mai bine de două săptămâni

Văzută de doi medici, mama în cauză a reușit să-i convingă pe acestia să-i verifice și nasul fiicei sale, motiv pentru care au văzut în cele din urmă ceva alb pe nară.

Doamna Getsevich a declarat pentru The Sun Online: „Mirosea a puroi putred.

„Doctorul a luat penseta și, puțin câte puțin, a smuls-o și a spus că este cu siguranță un burete.

„Ultima bucată pe care a scos-o a fost o bucată masivă de burete.

„Se vedea tot acest puroi pe burete, care mirosea oribil – era acel miros pe care îl miroseam de două săptămâni.”

Simțea că fiica sa mirosea urât, așa că i-a făcut o baie. Mirosul însă nu a dispărut, așa că dus-o la doctor. Este de necrezut ce au putut descoperi aceștia

Ea a spus că fetița ei a izbucnit în ​​lacrimi de durere in momentul cand i-au scos buretele din nas.

Mama fetitei a adăugat că nu a reușit să vadă nimic în nasul fiicei sale, pe cand medicii au venit cu trei metode de a rezolva problema – prin aspirare, cu o lingură și cu o pensetă – pentru a scoate corpul strain.

Femeia a spus că nu era sigură de unde provine spuma și cum de a ajuns buretele in nasul copilei.

Banuieste totusi ca este posibil ca fiica ei sa-si fi varat buretele pe nas după ce a scos-o de pe căptușeala unei cutii de jucării.

După descoperirea îngrozitoare, mama furioasă a spus că s-a plâns la spital și că a vrut să-i avertizeze si pe alți părinți.

Ea a spus că fetița ei care în mod obișnuit este vioaie, momentan încă se reface de pe urma traumei acestui incident.

Aceasta a declarat: „Mirosul a fost atât de inexplicabil.

„Doctorii îmi hrăneau copilul cu antibiotice, dar tot ce aveau nevoie era o pensetă pentru a scoate un burete.

Ea a spus că dorește ca alți părinți să fie atenti la copiii lor atunci când vizitează spitalul, spunând: „Am vrut să fac acest lucru cunoscut pentru ca alți părinți să fie conștienți ca parerea lor conteaza atunci cand stau de vorba cu medicul.

„Unii părinți sunt pasivi și s-ar putea să nu susțină ceea ce cred cu adevarat atunci cand ceva este în neregulă cu copilul lor”.