info

Nenorocire în familia lui Mihai Mitoșeru. din nou la spital. e in stare grava

Simpaticul prezentator Mihai Mitoșeru trece prin cele mai grele momente din viață. Abia întoarsă din spital, mama sa a ajuns din nou pe mâinile medicilor.

Clipe negre pentru Mihai Mitoșeru. Mama prezentatorului este din nou pe mâinile doctorilor. E la un pas de o tragedie.

Nenorocire în familia lui Mihai Mitoșeru. A dus-o din nou la spital. E la un pas de tragedie

Momente îngrozitoare pentru fostul prezentator. La scurt timp după ce a fost operată, mama lui Mihai Mitoșeru a fost din nou internată în spital. Ce s-a întâmplat de data asta? Femeia nu poate să mănânce și se simte foarte rău după operația grea pe care a suferit-o cu doar puțin timp în urmă. Mihai a găsit-o deshidratată, aproape leșinată și s-a speriat îngrozitor. Mai mult decât atât, femeia are și mari dificultăți de vorbire. Contrar acestora, profesorul care a operat-o spune că s-a simțit bine. „Și-a revenit. Se alimentează, se deplasează singură. Nu are niciun deficit de mișcare. Din punct de vedere neurologic și al stării fizice este foarte bine. A plecat cu Mihai de mânuță, pe picioarele ei, acasă. Considerăm vindecat cazul chirurgical.

Suntem în legătură, există un tratament acordat. Este oficial și ținem legătura în continuare cu doamna mia departe, orice solicitare va fi oricând binevenită și vom răspunde. Nu are nicio interdicție. se recomandă să stea cât mai mult la pat”, a declarat profesorul Vlad Ciurea în urmă cu câteva zile.

Mihai e disperat

„În primul rând, vreau să vă mulțumesc tuturor pentru că s-a strâns tot sângele de care aveam nevoie, chiar mai mult, cred. O să încep cu începutul, foarte repede. Nu suntem niște persoane care să ne victimizăm, nu am vrut să ne spunem problemele personale pentru că nu este normal. La televizor sau în public râdem și glumim și atât.

Acum vreo două luni de zile am aflat că mama are o tumoră beningnă, meningiom se numește, cu care nu se poate trăi, adică trebuie operat. O tumoră destul de mare. Normal că ne-am speriat, după care am acceptat situația, după care am început să vedem ce trebuie să facem. Azi de dimineață trebuia să se opereze mama”, a spus Mihai Mitoșeru pe pagina sa de facebook.

 

 

Tags