info

Doctorul Virgil Musta aruncă bomba. Ce se va întâmpla cu românii care nu se vaccinează

Dacă o parte dintre români abia așteptau să apară vaccinul sunt și persoane care nu vor să se imunizeze. Doctorul Virgil Musta spune ce se va întâmpla cu aceștia.

Toți cei care nu vor să se vaccineze trebuie să afle acest lucru. Doctorul Virgil Musta spune ce se va întâmpla cu ei.

Doctorul Virgil Musta aruncă bomba. Ce se va întâmpla cu românii care nu se vaccinează

Unul dintre cei mai apreciați medici din România, medicul Virgil Musta a dat o veste neplăcută tuturor celor care nu vor să se imunizeze. Medicul susține că el însuși s-a vaccinat, după ce a pus în balanță avantajele și dezavantajele. Acest a postat totul pe pagina sa de facebook.

„Am aşteptat cu mare nerăbdare să apară cât mai repede un vaccin aprobat de toate instituţiile abilitate. Pentru că eu am simţit din plin ce înseamnă această pandemie. Și ştiu că doar un vaccin poate face ca lucrurile să nu continue ca şi până acum pentru noi toţi.

Cu toate acestea, înainte de a decide dacă să mă vaccinez sau nu, am pus şi eu în balanţă avantajale vaccinării, riscurile vaccinării. Precum şi riscurile la care mă expun dacă nu mă vaccinez”, a declarat Musta.

Cele mai supărătoare simptome post coronavirus

Totodată, medicul a afirmat că toți care nu vor sub nici o formă să se vaccineze riscă să facă coronavirus. Fie că într-o formă gravă, fie medie. Mai mult, există simptome post coronavirus extrem de supărătoare, respectiv oboseală, furnicături și chiar dureri diferite.

„Dacă nu mă vaccinez: mai devreme sau mai tarziu voi face boala. Riscul de a face o formă medie sau severă de boala este de peste 20%, riscul de a face o formă critică cu necesar de terpie intensivă este între 5-10%, iar riscul de a deceda este de 4-5%. În plus, peste 50% dintre cei care fac boala în formă medie şi severă rămân cu sechele pulmonare, cardiace, neurologice sau altele boli, care îmi vor crea probleme toată viaţa.

Am văzut simptome post-covid persistente, precum astenie marcată, oboseală, subfebrilităţi, transpiraţii intense, furnicături, insomnii, diferite dureri, mai ales de cap şi chiar la o serie de persoane care au facut forme uşoare de boală, simptome care te pot chinui în continuare”, a scris doctorul Virgil Musta.

 

Tags