ActualitateStiri

Femeie găsită moartă într-o stație de autobuz din Vișeu de Sus

Advertisment
Advertisement
efume.ro

O femeie a fost găsită fără viață într-o stație de autobuz, la Vișeu de Sus.

O femeie în vârstă de 53 de ani a fost găsită fără semne vitale pe o bancă dintr-o staţie de autobuz din localitatea Vişeu de Sus, aproape de intersecţia Drumului Naţional 18, a informat, marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Maramureş, Ionela Cosma.

Advertisment

“Dimineaţă, la ora 8,10, poliţiştii din Vişeu de Sus au fost sesizaţi de către un medic de familie din oraş, despre faptul că o femeie a fost găsită fără semne vitale pe o bancă dintr-o staţie de autobuz, localizată la intersecţia Drumului Naţional 18 cu strada Bogdan Vodă. În urma deplasării la faţa locului, persoana a fost identificată ca fiind o femeie în vârstă de 53 de ani din oraşul Vişeu de Sus. Corpul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Maramureş în vederea efectuării necropsiei”, a spus reprezentantul IPJ Maramureş, potrivit Agerpres.

Advertisment

Conform sursei citate, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului şi a cauzei decesului, în cadrul unui dosar penal de ucidere din culpă.

 

 

Advertisment
Advertisment