ExternUltima ora

Este OFICIAL! Zelenski a părăsit REȘEDINȚA OFICIALĂ! Unde a plecat președintele din Ucraina, în mijlocul războiului

Ucrainenii au fost surprinși să afle că Volodimir Zelenski, președintele din Ucraina, a părăsit reședința oficială și a plecat în mijlocul războiului.

Advertisment
Advertisement

La mai bine de două săptămâni după ce a izbucnit războiul din Ucraina, președintele Volodimir Zelenski a luat o decizie care i-a surprins pe mulți, căci a părăsit reședința oficială și a plecat, în mijlocul războiului, deși este pe lista neagră a lui Vladimir Putin. Potrivit informațiilor din presă, Zelenski a mers la unul dintre spitalele din Kiev în care sunt internați foarte mulți soldați răniți.

Chiar dacă Volodimir Zelenski este într-un mare pericol, din cauza lui Vladimir Putin, care și-l dorește fără suflare, președintele din Ucraina a părăsit reședința oficială și a mers la unul dintre spitalele din Kiev în care sunt internați mai mulți militari. Bărbatul a mers să discute cu soldații răniți și, potrivit știrilor PRO TV, este prima dată, de la izbucnirea războiului din Ucraina, când părăsește reședința oficială.

Advertisment

Este OFICIAL! Zelenski a părăsit REȘEDINȚA OFICIALĂ! Unde a plecat președintele din Ucraina, în mijlocul războiului

”Președintele Zelenski i-a vizitat pe soldații ucraineni răniți, într-unul dintre spitalele din Kiev. Împreună spre victorie”, se arată în mesajul postat pe Twitter de UATV.

Advertisment

Într-un video se aude cum liderul ucrainean spune: „Însănătoşire grabnică. Vă doresc putere. Sunteţi grozavi!”.

În cadrul tuturor transmisiunilor în care președintele din Ucraina, Volodimir Zelenski a apărut de la începutul războiului puteam observa reședința sa oficială, semn că nu a părăsit casa niciodată de atunci. Cu toate acestea, propaganda rusească susține că Zelenski ar fi plecat din Ucraina, iar acum s-ar ascunde în orașul românesc Brașov.

 

Advertisment
Advertisment