ExternUltima ora

Vladimir Putin, la un pas de a pierde tot! Volodimir Zelenski, anunțul momentului, în plin război Rusia-Ucraina

Volodimir Zelenski face anunțul momentului în plin război Rusia-Ucraina și transmite că Vladimir Putin e la un pas de a pierde tot.

Advertisment
Advertisement

Vladimir Putin nu mai are niciun sprijin și, potrivit lui Volodimir Zelenski, este la doar un pas de a pierde războiul Rusia-Ucrain, început chiar de el. Președintele Ucrainei transmite un mesaj neașteptat cu privire la modul în care poporul ucrainean face față inamicului. Totodată, Zelenski transmite și pierderile pe care le-a provocat până acum rușilor.

Volodimir Zelenski a atras atenția asupra faptului că Vladimir Putin este conștient că îi va fi extrem de greu să câștige războiul, motiv pentru care nu mai știe unde să caute ajutor. Liderul de la Kiev a făcut aceste afirmații înaintea celei de-a patra runde de negocieri care au fost amânate pentru marți. Despre ruși, președintele Ucrainei a spus că sunt patetici, căci nu sunt capabili să cucerească Ucraina deși se pregătesc pentru acest război de mai bine de 10 ani.

Advertisment

Vladimir Putin, la un pas de a pierde tot! Volodimir Zelenski, anunțul momentului, în plin război Rusia-Ucraina

“Este a 19-a zi a rezistenței noastre. Forțele Armate Ucrainene sunt puternice și creative. Provocăm atâtea pierderi inamicului, încât acesta nu știe unde să găsească rezerve, unde să găsească ajutor, ajutor pentru ei, pentru invadatori. Este patetic. Dar noi nu avem timp să ne relaxăm. Rusia s-a pregătit pentru acest război de decade.

Advertisment

Au adunat resurse militare semnificative pentru cucerirea vecinilor și pentru distrugerea Ucrainei și a Europei pe care o știm și pe care o prețuim. Din acest motiv, noi trebuie să rămânem puternici și să luptăm ca să câștigăm pacea pe care ucrainenii o merită, o pace onestă cu garanții de securitate pentru statul nostru și poporul nostru, care va fi pusă pe hârtie”, a spus președintele Ucrainei, Volodomiz Zelenski.

 

Advertisment
Advertisment