ExternUltima ora

Dezvăluiri cutremurătoare! Un soldat rus rupe tăcerea: ce se întâmplă, de fapt, în Ucraina? „E mai rău decât în Siria”

Un soldat rus rupe tăcerea și spune ce se întâmplă, de fapt, în Ucraina. Ororile pe care le-a văzut pe front l-au oripilat.

Advertisment
Advertisement

Un soldat rus a fost interceptat de Serviciile de Securitate din Ucraina, cunoscute drept SBU, în timp ce purta o conversație cu soția sa. Din ce în ce mai mulți militari ruși rup tăcerea și scot la iveală crudul adevăr despre situația din Ucraina, care se pare că este mult mai gravă decât ne-am putea imagina. Bărbatul mărturisește că este șocat de ceea ce i-a fost dat să vadă și recunoaște că este pus să realizeze adevărate orori, în timp ce soția sa îi transmite sancțiunile cu care se confruntă Rusia.

Serviciile de Securitate din Ucraina au publicat conversația pe care bărbatul a purtat-o cu soția lui, dar i-au protejat identitatea, întrucât a transmis că renunță la cariera din armată imediat ce încheie misiunea din Ucraina și ajunge acasă. Mai mult, soția i-a explicat că Rusia a încercat să mușamalizeze sancțiunile primite din partea occidentalilor, dar s-au multiplicat până în punctul în care acest lucru a devenit imposibil.

Advertisment

Dezvăluiri cutremurătoare! Un soldat rus rupe tăcerea: ce se întâmplă, de fapt, în Ucraina?

“VTB este sub sancțiuni, Alfa este sub sancțiuni, nu funcționează nicio aplicație și nu poți plăti de pe telefon. Putem retrage salariul doar de la bancomat. Și mai sunt niște tâmpenii cu cardul de credit: sunt bani, dar spun că nu sunt fonduri suficiente”, a spus soția rusului.

Advertisment

“Soția ocupantului: Câți oameni au murit… Doar că nu pot număra.

Ocupantul: Știu.

Soție: E o porcărie. Este mai rău decât în Siria“, se aude în înregistrarea publicată de SBU pe canalul de comunicare Telegram.

Totodată, bărbatul a promis că își va găsi „un loc de muncă normal”, iar soția i-a transmis, vizibil tulburată, că prietena ei a fost informată de soțul său, tot soldatdin Rusia că „n Ucraina este purgatoriu și nu toată lumea se va întoarce în viață”.

“Soția: Nu există nicio veste bună. Auzi doar durere și lacrimi din partea tuturor. Asta e tot… Deocamdată îmi voi da demisia. Dar cum pot să renunț la slujba mea acum? Mi-aș fi dorit să nu se fi întâmplat ceva implicit. Nu există vreo cale prin care să-ți sapi o groapă și să te ascunzi în ea?

Ocupantul: (râde) Păi, te oprești aici, sapi și te ascunzi.

Soția: Al naibii de amuzant… Aici un băiat din brigada ta i-a scris Natașei: ‘Natasha, probabil că voi rămâne aici. Aici se întâmplă un adevărat purgatoriu’.

Ocupantul: Cum adică, să rămânem aici?

Soția: În caz că nu va reuși”, se mai aude pe înregistrare.

Advertisment
Advertisment