ActualitateExternshowbizStiri

VIDEO / Shakira, super recorduri mondiale cu melodia în care îl atacă pe Gerard Pique

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Cântăreața columbiană Shakira, în vârstă de 46 de ani, a doborât 14 recorduri mondiale cu melodia în care îl atacă pe fostul ei iubit, Gerard Pique.

Despărțirea de fotbalistul Gerad Pique, cu care are doi copii – Sasha și Milan, i-a fost benedică Shakrei din punct de vedere profesional. Cântăreaţa columbiană tocmai a doborât 14 recorduri mondiale datorită „Music Sessions, Vol. 53”. Shakira a uimit cu melodia „Music Sessions, Vol. 53” în care îl atacă fără menajamente pe fostul ei partener şi pe noua lui iubită, Clara Chia, în vârstă de 23 de ani.

Advertisment

Advertisment

„Multă gimnastică, dar lucrează şi puţin creierul”, „Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo”, „Un Rolex pentru un Casio”, „Nu mă voi întoarce la tine, chiar dacă plângi sau mă implori”, „Te-am depăşit şi de aceea eşti cu cineva ca tine”, sunt câteva dintre verrsurile melodiei cântate de Shakira.

Potrivit Hotnews, care citează Billboard, această colaborare cu producătorul argentinian Bizarrap a devenit cea mai difuzată melodie latină în 24 de ore şi apoi într-o săptămână pe Spotify, cea mai ascultată melodie de pe YouTube în 24 de ore şi melodia latino care a atins 100 de milioane de vizualizări pe YouTube.

La aceste patru recorduri pentru cei doi artişti se adaugă alte zece, ale Shakirei. „Music Sessions, Vol. 53” i-a permis cântăreţei să devină prima artistă care a intrat direct în Top 10 al clasamentului american cu o melodie în spaniolă.

Advertisment
Advertisment