ExternUltima ora

Se încheie războiul dintre Rusia și Ucraina?! Serghei Lavrov face anunțul momentului

Serghei Lavrov, ministrul rus de Externe, face anunțul momentului! Iată dacă se încheie războiul dintre Rusia și Ucraina!

Advertisment
Advertisement

Serghei Lavrom, Ministrul de Externe al Rusiei, face un anunț neașteptat și transmite că există șansa de a ajunge la un numitor comun, în negocierile pe care țara sa le poartă cu Ucraina. Iată când se poate încheia războiul dintre Rusia și Ucraina, dar și în ce constă acest compromis.

Se încheie războiul dintre Rusia și Ucraina?! Serghei Lavrov face anunțul momentului

„Mă concentrez pe aprecierile făcute de negociatorii noștri. Aceștia afirmă că negocierile nu sunt ușoare din motive evidente, dar, cu toate acestea, există o oarecare speranță pentru un compromis”, a spus Serghei Lavrov, într-un interviu pentru RBC TV.

Advertisment

„Volodimir Zelenski însuși a făcut o serie de declarații interesante nu cu mult timp în urmă. Președintele ucrainean a apreciat pozițiile părților în negocieri ca fiind „mai realiste”. Aceasta este o evaluare mai realistă din buzele domnului Zelensky a ceea ce se întâmplă. Pentru că înainte de asta, desigur, a făcut astfel de declarații de confruntare”, a mai spus Serghei Lavrov, Ministrul de Externe al Rusiei, cu privire la războiul dintre Rusia și Ucraina.

Advertisment

Cum va afecta conflictul din Ucraina situația globală?

Conflictul din Ucraina va stabili ordinea mondială, susține ministrul de Externe al Rusiei, Serghei Lavrov. Ministrul rus a spus, într-un comentariu, că prezentul conflict reprezintă un moment important deoarece va „defini ordinea mondială”, scrie Sky News, citat de Mediafax.  Rusia încearcă să se apropie de China, o superputere mondială din Est.

Advertisment
Advertisment