ExternUltima ora

Obiceiul straniu al lui Vladimir Putin. Face asta mereu, i-au studiat comportamentul și nu-i a bună!

Specialiștii i-au studiat comportamentul și au descoperit obiceiul straniu pe care Vladimir Putin îl are de ani buni. Ce reprezintă?

Advertisment
Advertisement

Vladimir Putin este unul dintre liderii în jurul căruia planează misteul, căci nu se cunosc prea multe detalii despre viața sa personală. Încearcă să țină totul cât mai secret și, cu toate acestea, specialiștii scot la iveală din ce în ce mai multe noutăți din viața intimă a președintelui Rusiei. Ei bine, s-a aflat obiceiul straniu al lui Vladimir Putin și se pare că face asta mereu.

Vladimir Putin este, fără doar și poate, unul dintre cele mai discutate persoane, în momentul de față. Liderul de la Kremlin are parte de atenție din partea presei internaționale, iar jurnaliștii sunt interesați de cele mai mici detalii din viața lui. Se pare că Vladimir Putin are, printre altele, un obicei destul de straniu, făcând asta în fiecare zi.

Advertisment

Obiceiul straniu al lui Vladimir Putin. Face asta mereu, i-au studiat comportamentul și nu-i a bună!

Liderul de la Kremlin are un program strict pentru fiecare zi. Pentru început, nu coboară din pat până la ora prânzului, iar prima masă o are abia la jumătatea zilei. Putin nu mănâncă, bineînțeles, până când nu se asigură că preparatele nu sunt otrăvite. Pentru această verificare, are un grup de specialiști.

Advertisment

Preparatele nelipsite de pe masa lui Putin sunt: brânza de vaci, ouăle de prepeliță, omleta, terciul. De asemenea, acesta dorește să aibă mereu suc de fructe și cafea pe masă. După ce servește mic dejunul, Vladimir Putin are obiceiul ciudat: merge să înoate timp de 2-3 ore. Apoi, merge la judo și se antrenează, alături de garda sa de corp.

Apoi, la finalul zilei, după-amiaza, spre seară, președintele Rusiei merge, într-un final, la birou. Ajuns aici, îi place să-și petreacă orele târzii analizând situația Rusiei și stabilind viitoarele sale obiective. Deciziile la care ajunge după orele petrecute la birou și le scrie pe hârtie, pentru a nu putea fi găsite de alții. Putin este la fel de secretos și cu apelurile sale, pe care le are doar de pe telefoanele fixe.

 

Advertisment
Advertisment