Extern

La prima sa apariție în public, Trump a aruncat măști în mulțime

După 10 zile de la infectarea cu noul coronavirus, Trump a apărut în mulțime. Acesta a aruncat măști.

Advertisment
Advertisement

Le-a spus tuturor că este imun la virusul care afectează planeta. La prima sa apariție în public, Trump a aruncat măști în mulțime.

La prima sa apariție în public, Trump a aruncat măști în mulțime

Marți 13 octombrie 2020, Donald Trump a apărut prima dată în public după ce a fost infectat cu coronavirus cu zece zile în urmă. Surprinzător pentru toată lumea, acesta le-a spus tuturor că este imun la coronavirus. Potrivit cancan.ro, acesta a aruncat cu măști în mulțime, deși președintele nu a purtat. Trump a spus că este un om puternic și că ar fi în stare chiar să meargă între oameni să-i sărute.

Advertisment

Trump a susținut că Joe Biden vrea să-i țină în carantină

Mai mult decât atât, Trump a spus că nu îl interesează ce se întâmplă afară și a afirma că „Dacă nu vrei să ieși, stai și relaxează-te”. Totodată, președintele a susținut că Joe Biden vrea să-i țină în carantină.  „L-am avut. Acum ei spun că sunt imunizat. Mă simt puternic”, a spus preşedintele american în exerciţiu, în vârstă de 74 de ani.

Advertisment

Îți dă un sentiment bun când poți să învingi ceva

„Voi sărută băieții și femeile frumoase și pe toată lumea. Va voi da un sărut mare. E ceva drăguț acolo, nu trebuie să mă încui la subsol și nu aș permite asta. Când ești președinte, nu te poți închide la subsol și să spui că nu te interesează de restul lumii. Trebuie să ieși. Și e riscant, dar vei ieși. Îți da un sentiment bun când poți învinge ceva (COVID)”, a spus Donald Trump, președintele SUA. După anunţarea testului pozitiv cu covid-19 al lui Donald şi al Melaniei Trump, echipa de campanie a lui Joe Biden publică zilnic rezultatul testelor acestuia, negative până în prezent. Surprinzător însă, echipa medicală nu vrea să spună când a fost înregistrat ultimul test negativ înainte de îmbolnăvire. Până în acest moment, în SUA au murit peste 214.000 de oameni.

 

Advertisment
Advertisment