ExternUltima ora

Dezvăluiri dureroase despre Maxim, soldatul rus care a murit din cauza lui Vladimir Putin în ziua în care făcea 21 de ani

Mama lui Maxim este sfâșiată de durere, după ce a fost anunțată că fiul ei a murit pentru Vladimir Putin chiar în ziua în care făcea 21 de ani.

Advertisment
Advertisement

Mama unui soldat rus pe nume Maxim a fost anunțată printr-un apel telefonic că fiul ei a murit pe front, chiar în ziua în care făcea 21 de ani. Acum, femeia lansează acuzații dure la adresa lui Vladimir Putin și mărturisește că fiul său nu a fost pregătit înainte să își părăsească țara. Dezvăluri dureroase.

Maxim este unul dintre soldații ruși care și-au pierdut viața pe front, însă cu adevărat cutremurător este faptul că tânărul care avea toată viața înainte, și-a dat ultima suflare chiar în ziua în care sărbătorea 21 de ani. Mama sa, Ludmila, povestește că fiul său a plecat de acasă în luna octombrie, spre final, și a fost trimis la luptă fără să aibă o pregătire corespunzătoare.

Advertisment

Dezvăluiri dureroase despre Maxim, soldatul rus care a murit din cauza lui Vladimir Putin în ziua în care făcea 21 de ani

Mai mult decât atât, mama lui Maxim, soldatul rus care a murit pentru Vladimir Putin, mărturisește plină de durere că a aflat despre decesul fiului său printr-un apel telefonic foarte scurt, primit de la comisarul militar din regiune. Bărbatul i-ar fi spus doar atât: „Fiul tău a murit, poți să-l îngropi”, iar apoi a primit un mesaj cu un cerificat de „calificare pentru înmormântare”.

Advertisment

Conform spuselor mamei lui Maxim, fiul său nu avusese timp nici măcar să fie învățat să tragă. Atunci când a plecat în Ucraina, i-a transmis mamei sale o fotografie cu el, în care ținea în brațe un Kalașnikov. Alături de imagine, era mesajul „Nu-ți face griji, este doar a doua oară când mă lasă să-l folosesc”.

Ultimul mesaj pe care mama îndurerată l-a primit de la fiul său a fost „Nu-ți face griji, este doar un exercițiu” .

Advertisment
Advertisment